Jersey za perilo črna

Na zalogi 0,0 m
16,50 € / m Z davkom
Želite biti obveščeni, ko bo to blago ponovno na zalogi?
Kliknete sem:
Obvestite me
Zahvaljujemo se vam za vaše zanimanje.
Ko bo ta izdelek ponovno na zalogi, boste o tem obveščeni po mailu.
Kliknite na polje - Nisem robot
Koda: NS-13091

VZOREC:

S klikom na gumb Naročiti vzorec boste v košarico dodali vzorec blaga velikosti 10x10 cm.
Cena vzorca: 0,50 €
Sestava: 75% poliamid, 25% elastan
Teža: 215 g/m2
Širina blaga: 155 cm

Takoy vam ponuja kakovosten jersey za spodnje perilo in vse, kar potrebujete za izdelavo funkcionalnih in udobnih oblačil. Jersey za perilo z elastanom je mehko, raztegljivo in cenovno ugodno blago, ki ga lahko kupite na meter. Ta jersey je izjemnega dizajna in neverjetno funkcionalena prav zaradi svoje elastičnosti in odpornosti na mečkanje. V ponudbi imamo več odtenkov, ki ohranjajo svoje prednosti tudi pri rednem nošenju. Uporaba materiala je povezana s šivanjem spodnjega perila, majic, pajkic, oblek, kril in podobno. Jersey za perilo je funkcionalna vrsta pletiva z visokim deležem poliamida - 75% in s primesjo elastana - 25%. Ekskluzivno blago podjetja Takoy odpira svet, poln kreativnega oblikovanja.

Kako šivati jersey za perilo: Priporočamo uporabo igle za elastične materiale (streč z zaobljeno konico velikosti 75 do 90, odvisno od gramature in debeline blaga). Za ohranitev elastičnosti blaga je idealno šivanje z overlock šivalnim strojem. Če šivate na običajnem domačem stroju, uporabite cik-cak šiv, Z šiv ali overlock šiv.

Namig: Bogata izbira barv sukancev v naši kolekciji vam omogoča preprosto in harmonično ujemanje z vašim blagom. Samo izbrati morate.

Opozorilo: Prepričajte se, da ste izbrali kakovostne sukance, da preprečite poškodbe stroja ali poslabšanje kakovosti oblačila. Materiali se razlikujejo po sestavi in zlasti pri višji vsebnosti elastana je pomembno uporabiti sukance, ki so primerni za šivanje elastičnih materialov.

Rate the product:
Rate the product:

Barvne različice