Keper trak 20 mm črna

Na zalogi več kot 50,0 m
Pri vas doma: v torek 30.07.
0,35 €
/ m Z davkom
Končna cena EUR
m
Koda: NS-14958


Barvne različice


Enak odtenek in kolekcija

Podrobnosti

Sestava: 70% bombaž, 30% poliester
Širina: 2 cm

Keper trak – vzdržljiv in vsestranski material za širok spekter uporabe

Predstavljamo vam naš keper trak, izdelan iz visokokakovostne mešanice bombaža in poliestra, ki je idealen za uporabo pri različnih vrstah oblačil in dodatkov. Keper trak je znan po svoji trdnosti in vzdržljivosti, zato je priljubljena izbira tako za praktično kot dekorativno uporabo.

Uporaba keper traku
Vrvice za oblačila: idealen za vrvice pri puloverjih, trenirkah in delovnih oblačilih, saj je material močan in vzdržljiv.
Zanke in ojačitve: odličen za zanke na brisačah in kuhinjskih krpah ali za ojačitev šivov, kar poveča funkcionalnost in vzdržljivost oblačil.
Dekorativna in funkcionalna uporaba: uporablja se lahko tudi za različne ustvarjalne projekte, kjer lahko prispeva k vzdržljivosti in lepemu videzu.

Prednosti keper traku
Vzdržljivost: mešanica bombaža in poliestra zagotavlja visoko trdnost in odpornost proti obrabi.
Praktičnost in estetika: keper vezava daje traku privlačen videz in hkrati zagotavlja vzdržljivost v zahtevnih pogojih.
Vsestranskost: uporaben je tako za oblačila kot tudi za hišni tekstil in druge izdelke, kjer je potrebna močna in trpežna tkanina.

Garancija kakovosti
Naš keper trak je zasnovan tako, da izpolnjuje najvišje standarde kakovosti in funkcionalnosti – je zanesljiv, vzdržljiv in doda vašim projektom estetsko noto. Naročite še danes in odkrijte, kako lahko keper trak obogati vaša oblačila in dekorativne izdelke.

Rate the product:
Rate the product: