Konfekcijski rebrasti jersey Takoy gozdne dogodivščine živali

Na zalogi 10,9 m
Pri vas doma: v sredo 17.07.
14,99 €
/ m Z davkom
Končna cena EUR
m
Koda: NT-2590

VZOREC:

S klikom na gumb Naročiti vzorec boste v košarico dodali vzorec blaga velikosti 10x10 cm.
Cena vzorca: 0,50 €

Ta vzorec na drugih vrstah tkanin:

Podrobnosti

Sestava: 95% bombaž, 5% elastan
Teža: 270 g/m2
Širina blaga: 120 cm

Konfekcijski rebrasti jersey z avtorskim potiskom - edinstvena prilagodljivost in stil

Izrazite svojo ustvarjalnost z našim konfekcijskim rebrastim jersey-jem z izvirnim potiskom, ekskluzivnim izdelkom, ki v vašo garderobo vnaša nezamenljiv slog in udobje. To prožno blago je idealna rešitev za vse, ki iščejo kakovostne in izvirne materiale za izdelavo oblačil, kot so majice, majice brez rokavov, puliji, kape in ovratne rute.

Zakaj izbrati naš konfekcijski rebraste jersey z avtorskim potiskom?
1. Visoka elastičnost in udobje: naše blago je idealno za ustvarjanje udobnih in prilagodljivih oblačil, ki se popolnoma prilegajo različnim vrstam postav in zaradi svoje elastičnosti zagotavljajo neomejeno svobodo gibanja. Idealno za oprijete majice, obleke in majice brez rokavov.
2. Ekskluzivni avtorski dizajn: Ponujamo unikatne dizajne, ki jih najdete le pri nas. Naš izvirni dizajn daje vsakemu kosu oblačila poseben značaj in edinstvenost, ki je ne morete kupiti drugje.
3. Dodatno udobje: Blago je izjemno prožno in prijetno, kar zagotavlja visoko udobje pri nošenju. Idealno je za vsakodnevno nošenje, kjer ni pomemben samo videz, ampak tudi občutek udobja.
4. Vsestranska uporaba: Ne glede na to, ali iščete material za majice s kratkimi rokavi, majice brez rokavov, pulije, kape ali ovratne rute, je naš rebrasti jersey dovolj vsestranski, da ustreza vsem ustvarjalnim potrebam.
5. Premium sestava bombaža: Zahvaljujoč visokokakovostni sestavi bombaža je blago primerno tudi za najmanjše.

Garancija vrhunske kakovosti
Ponosni smo, da vam lahko ponudimo tkanine, ki niso le unikatne, ampak tudi visoke kakovosti. Naš dizajnerski potiskan rebrasti jersey je rezultat kombinacije sodobne tehnologije in ustvarjalne strasti, kar zagotavlja, da dobite izdelek, ki v vseh pogledih presega vsa pričakovanja.

Izberite naš konfekcijski rebrasti jersey z dizajnerskim potiskom in svoji zbirki oblačil dodajte kos, ki ni le stilski in udoben, temveč tudi poln izvirnosti in kreativnosti. Bodite izjemni z blagom, ki poudari vaš edinstven slog in v vašo garderobo vnese edinstvenost.

Rate the product:
Rate the product: