Kroj v tiskani obliki kimono M

Na zalogi več kot 50,0 ks
Pri vas doma: v sredo 22.05.
7,99 € / ks Z davkom
Končna cena EUR
ks
Koda: NS-13146

Za ta kroj potrebujete 1,96 m blaga širine 1,5 m.
Tega izdelka ni mogoče vrniti v 14 dneh brez navedbe razloga. Kroj, fotografije in navodila za šivanje so predmet avtorskih pravic in niso namenjeni komercialni uporabi.

Pri delu s krojem v tiskani obliki je pomembno, da so posamezni deli kroja pravilno nameščeni na blago. V ta namen vam priporočamo, da natančno preberete navodila s fotografijami.

POZOR! Vsi deli kroja morajo biti označeni s smernimi črtami tako, da so vzdolž osnove blaga. Te oznake najdete med fotografijami produkta.

Vsi deli kroja ustrezajo konfekcijski velikosti določenega modela.
Za preverjanje, ali je bila izbrana pravilna velikost, priporočamo, da sledite tabelici velikosti, ki jo najdete pri panelu s krojem iz blaga.

OPOZORILO: Pri ravnanju s krojem v tiskani obliki se izogibajte stiku z vodo, da ne poškodujete tiska. Med običajnim ravnanjem se črnilo ne bo samovoljno sprostilo.

Kroj, fotografije in navodila za šivanje so predmet avtorskih pravic in niso namenjeni za komercialno uporabo.


KAKO SEŠITI KIMONO IZ PANELA S KROJEM │ @TakoySI

KAKO SEŠITI KIMONO IZ PANELA S KROJEM │ @TakoySI
Kaj praviš na to, da si sešiješ nekaj edinstvenega? Kimono, katerega kroj je natisnjen direktno na panelu. Potrebno ga je le izrezati in sešiti po naših navodilih. Izbiraš lahko med različnimi dizajni, ki smo jih zate oblikovali in natisnili na gladek šifon - silky.

Rate the product:
Rate the product: