Lan exclusive Latina 145 g karamel

Na zalogi 36,5 m
Pri vas doma: v ponedeljek 06.05.
16,90 € / m Z davkom
Končna cena EUR
m
Koda: NS-14085
S klikom na gumb Naročiti vzorec boste v košarico dodali vzorec blaga velikosti 10x10 cm. Cena vzorca: 0,50 €
Sestava: 100% lan
Teža: 145 g/m2
Širina blaga: 145 ±5cm
Krčenje blaga: 4%

Lan exclusive Latina - 100% naravna eleganca in funkcionalnost

Predstavljamo vam ekskluziven lan Latina, vrhunsko tkanino, ki združuje tradicionalno eleganco in moderno funkcionalnost. S težo 145 g/m2 in širino 145 cm je ta 100-odstotni laneni material idealna rešitev za tiste, ki iščejo visoko kakovost, vzdržljivost in ekološko trajnost v enem.

Zakaj izbrati lan exclusive Latina?
1. Trpežnost in vzdržljivost: Zaradi močne platnene vezave vlaken je naša lanena tkanina izredno odporna na raztezanje in trenje, kar vsakemu izdelku zagotavlja dolgo življenjsko dobo.
2. Visoka zračnost: Značilna zračnost lanu omogoča koži svobodno dihanje, zaradi česar je ta tkanina idealna za vroče poletne dni in zagotavlja maksimalno udobje pri nošenju.
3. Koristi za zdravje: Naš lan je antialergijski in antibakterijski, zato je idealno za alergike in ljudi z občutljivo kožo, poleg tega pa spodbuja boljši spanec in regeneracijo.
4. Ekološka trajnost: Lan je 100% naraven material, ki je popolnoma biorazgradljiv in okolju prijazen ter tako prispeva k trajnostni modi in življenjskemu slogu.
5. Vsestranskost uporabe: Ta vsestranski material je kot nalašč za široko paleto izdelkov – od oblačil, kot so hlače, krila, srajce, obleke, do rjuh, blazin, do kuhinjskih brisač in prtov.

Garancija vrhunske kakovosti
Lan exclusive latina je sinonim za kakovost, ki bo izpolnila najzahtevnejša pričakovanja. Ponujamo vam tkanino, ki ni samo lepa in elegantna, ampak tudi praktična in ekološko trajnostna. Izberite naš lan in odkrijte popolno ravnovesje med naravno lepoto, funkcionalnostjo in ekološko odgovornostjo.

Z lanom exclusive Latina boste v svoje življenje in dom vnesli delček narave, ki bo izboljšal vaše vsakodnevno udobje, zdravje in hkrati prispeval k varovanju našega planeta. Za svoj užitek pri šivanju izberite pravo naravno razkošje.

Rate the product:
Rate the product: