Lan exclusive Monza 185 g črna

Na zalogi 48,2 m
Pri vas doma: v ponedeljek 06.05.
15,90 € / m Z davkom
Končna cena EUR
m
Koda: NS-14096
S klikom na gumb Naročiti vzorec boste v košarico dodali vzorec blaga velikosti 10x10 cm. Cena vzorca: 0,50 €

Barvne različice

Sestava: 100% lan
Teža: 185 g/m2
Širina blaga: 145 ±5cm
Krčenje blaga: 4%

Lan exclusive Monza – vrhunska kakovost za brezčasen slog

Predstavljamo vam ekskluziven lan Monza, vrhunsko tkanino, ki je sinonim za eleganco, vzdržljivost in ekološko trajnost. S težo 185 g/m2 in širino 145 cm je ta material iz 100% lanu idealna rešitev za tiste, ki cenijo kakovostne in naravne materiale. Zaradi svojih lastnosti in vrhunske kakovosti je ta lan odlična izbira za široko paleto uporab.

Zakaj izbrati lan exclusive Monza?
1. Vzdržljivost in vzdržljivost: Ta lan je izjemno trpežno zahvaljujoč močni platneni vezavi vlaken, ki zagotavlja odpornost na raztezanje in trenje, kar podaljša življenjsko dobo vsakega kosa ustvarjenega oblačila ali dekoracije.
2. Zračnost in udobje: Lan exclusive Monza zagotavlja odlično udobje v vročih dneh zahvaljujoč svoji zračnosti, ki koži omogoča svobodno dihanje in zagotavlja prijeten občutek med nošenjem.
3. Koristi za zdravje: s protialergijskimi in antibakterijskimi lastnostmi je ta lan idealen za alergike in tiste, ki iščejo zdravju varne materiale.
4. Podpora zdravemu spancu: Raziskave so potrdile, da lanena posteljnina omogoča globlji in kakovostnejši spanec ter tako pripomore k boljši regeneraciji in počitku.
5. Ekološka trajnost: Lan exclusive Monza je kot 100 % naraven material popolnoma biološko razgradljiv in okolju prijazen ter tako podpira trajnostni življenjski slog.
6. Univerzalna uporaba: Exkluziven lan Monza odlikuje njegova vsestranskost, zaradi česar je idealen za ustvarjanje oblačil, kot so hlače, krila, srajce, obleke in spalne srajce, kot tudi za rjuhe, blazine, kuhinjske brisače in prte. Ta material bo vašim projektom prinesel naravno lepoto, udobje in vzdržljivost.

Garancija vrhunske kakovosti
Z lanom exclusive Monza investirate v material, ki ne zagotavlja le estetske privlačnosti, temveč tudi dolgotrajno vzdržljivost in funkcionalnost. Izberite ta vrhunski lan in odkrijte, kako lahko naravna eleganca in kakovost obogatita vašo garderobo in dom.

Izkusite veselje do šivanja, ki ga bo prinesel ta lan – prava izbira za tiste, ki iščejo kombinacijo naravnega razkošja, funkcionalnosti in trajnosti.

Rate the product:
Rate the product: