Lan premium Adell 210g bež

Na zalogi 1,3 m
Pri vas doma: v ponedeljek 06.05.
15,99 € / m Z davkom
Končna cena EUR
m
Koda: NS-13320
S klikom na gumb Naročiti vzorec boste v košarico dodali vzorec blaga velikosti 10x10 cm. Cena vzorca: 0,50 €

Barvne različice

Sestava: 95% lan, 5% elastan
Teža: 210 g/m2
Širina blaga: 140 ±5cm
Krčenje blaga: 4%

Največja izbira naravnega lanu v najlepših barvah.

Lan Adell z gramaturo 210 g/m2 in širino 140 cm boste pri nas našli v najbolj zaželenih barvah. Zaradi močne platnene vezave vlaken je lanena tkanina odporna na raztezanje in obrabo. Ima odlične lastnosti - poleti hladi, pozimi greje. Ker gre za naravni material, je naravno antialergijski in antibakterijski. Edinstvenost lanu je njegova krčljivost. Za nekatere je to morda minus, vendar se mu ljubitelji lanu ne bodo odrekli, saj njegove druge lastnosti odtehtajo veliko več.

Poleg tega je lan izjemno prijazen do okolja in popolnoma biorazgradljiv. Odličen je za šivanje oblačil, kot so srajce, bluze, hlače, obleke, krila, predpasniki itd. Lan je tudi zelo priljubljena tkanina za notranjo opremo, iz njega lahko šivate zavese, posteljnine, vzglavnike, čajne brisače in namizne prte ter druge okraske. Pri visokih temperaturah lahko peremo samo bel lan. Barvan in potiskan lan je potrebno prati pri nizkih temperaturah, da se ne uničita barva in tisk.

Kako šivati lan Adell: Priporočamo uporabo univerzalne igle z rahlo okroglo konico velikosti 75 do 90, bolj fin je material, tanjša je konica. Izbirajte iz naše ponudbe igel, prvorazredne kakovosti, znamke Beissel, ki so izdelane po nemški licenci.

Namig 1: Ne pozabite na ostre in kakovostne šiviljske škarje, ki bodo zagotovile gladek rez tkanine, hkrati pa bodo imele ergonomski ročaj, ki vam bo pri rezanju udoben. Škarje uporabljajte samo za tkanino. Če boste škarje hkrati uporabljali na tkanini in papirju, se bodo zelo hitro otopile in uničile.

Rate the product:
Rate the product: