Mat blago za kopalke, fitnes oblačila črna

Na zalogi več kot 50,0 m
Pri vas doma: v petek 03.05.
13,99 € / m Z davkom
Končna cena EUR
m
Koda: NS-14524
S klikom na gumb Naročiti vzorec boste v košarico dodali vzorec blaga velikosti 10x10 cm. Cena vzorca: 0,50 €

Barvne različice

Sestava: 90% poliester, 10% elastan
Teža: 230 g/m2 ± 5 %
Širina blaga:160 ± 2cm

Mat blago za kopalke in fitnes oblačila - večnamensko udobje in hitro sušeča eleganca

Predstavljamo vam naše mat blago (ne samo) za kopalke, idealen material za tiste, ki iščejo kombinacijo udobja, stila in funkcionalnosti. To zelo prijetno elastično blago je odlična izbira ne samo za kopalke in oblačila za fitnes, ampak tudi za posebne športne kostume ali elegantne družabne obleke, krila ali tope. S svojimi odličnimi lastnostmi hitrega sušenja in prilagodljivosti je ta tkanina zasnovana tako, da ustreza aktivnemu življenjskemu slogu in zagotavlja maksimalno udobje med vsemi vašimi aktivnostmi.

Zakaj izbrati naše mat blago za kopalke?
1. Vsestranska uporaba: Kot nalašč za ustvarjanje kopalk, oblačil za fitnes, športnih oblačil ali celo oblek za zabave ali zgornjih delov in kril, to blago ponuja neskončne možnosti za različne šivalne projekte.
2. Mat zaključek: Mat zaključek blaga doda eleganten videz, ki je popoln za tiste, ki imajo raje bolj subtilen slog.
3. Odlična elastičnost: Tkanina se zaradi svoje elastičnosti popolnoma prilagaja obliki telesa in tako zagotavlja udobje in svobodo gibanja med vsako aktivnostjo.
4. Hitro sušeče lastnosti: Naše blago je zasnovano za zelo hitro sušenje, kar je bistvenega pomena za oblačila, namenjena vodnim športom in fitnesu.
5. Trpežnost in dolga življenjska doba: Tudi pri pogosti uporabi in pranju to blago ohrani svoje lastnosti in videz, zaradi česar je dolgoročna trajnostna izbira.

Garancija vrhunske kakovosti
Naše mat blago za kopalke je narejeno z mislijo na kakovost in vzdržljivost, tako da lahko ustvarite oblačila, ki lahko prenesejo težke pogoje in hkrati ostanejo elegantna in udobna. Izberite ta material za svoj naslednji projekt in izkusite novo raven udobja in stila, ne glede na to, ali ste na plaži, v telovadnici ali kjer koli drugje.

Investirajte v blago, ki je tako prilagodljivo kot vi, in odkrijte neskončne možnosti uporabe tega materaila v svojih ustvarjalnih in športnih ambicijah.







Rate the product:
Rate the product: