Mat blago za kopalke, fitnes oblačila white graffiti

Na zalogi 10,9 m
Pri vas doma: v četrtek 09.05.
16,90 € / m Z davkom
Končna cena EUR
m
Koda: NS-15194
S klikom na gumb Naročiti vzorec boste v košarico dodali vzorec blaga velikosti 10x10 cm. Cena vzorca: 0,50 €
Sestava: 90% mikrofibra, 10% elastan
Teža: 230 g/m2 ± 5 %
Širina blaga:160 ± 2cm
Hrbtna stran blaga je bela.
Blago ima certifikat OEKO-TEX Standard 100.

Dizajnersko mat blago za kopalke z avtorskim potiskom - edinstveno stilsko in funkcionalno

Predstavljamo naše dizajnersko mat blago za kopalke z avtorskim potiskom, ekskluziven material za tiste, ki iščejo edinstveno kombinacijo udobja, stila in posebnega videza. Ta originalen material, oblikovan z mat zaključkom in obogaten z originalnimi avtorskimi motivi, je idealna izbira za ustvarjanje ne le kopalk in fitnes oblačil, ampak tudi športnih kostumov, svečanih oblek, kril ali topov za tiste, ki si drznejo izstopati iz množice. S svojimi odličnimi lastnostmi, ki se hitro sušijo in izjemno prilagodljivostjo, je to blago zasnovano tako, da spremlja vaš aktivni življenjski slog z nezamenljivim šarmom.

Zakaj izbrati naše dizajnersko blago za kopalke z avtorskim potiskom?
1. Unikaten avtorski potisk: Ponujamo vam blago, ki je dobesedno umetnost, ki jo lahko nosite na telesu. Vsak dizajn skrbno oblikujejo naši nadarjeni grafični oblikovalci, kar zagotavlja, da bo vaše oblačilo resnično unikatno.
2. Mat zaključek in stil: Mat zaključek blaga doda eleganten videz, ki je popoln za tiste, ki iščejo subtilen slog z izrazitimi dizajnerskimi elementi.
3. Odlična elastičnost: Tkanina se zaradi svoje elastičnosti popolnoma prilagaja obliki telesa in tako zagotavlja udobje in svobodo gibanja med vsako aktivnostjo.
4. Hitro sušeče lastnosti: Naše blago je zasnovano za zelo hitro sušenje, kar je bistvenega pomena za oblačila, namenjena vodnim športom in fitnesu.
5. Trpežnost in dolga življenjska doba: Tudi pri pogosti uporabi in pranju to blago ohrani svoje lastnosti in videz, zaradi česar je dolgoročna trajnostna izbira.

Garancija vrhunske kakovosti
To blago, natisnjeno v naši lastni proizvodnji v Takoyu, predstavlja vrhunec tekstilnega oblikovanja in funkcionalnosti. Izberite ta material za svoje naslednje ustvarjalne projekte in odkrijte novo dimenzijo sloga, ki je edinstven kot vi.


Rate the product:
Rate the product: