Obrobna elastika 20 mm magenta

Na zalogi 24,9 m
Pri vas doma: v petek 03.05.
0,45 € / m Z davkom
Končna cena EUR
m
Koda: NS-14969
Sestava: poliester, elastan
Širina: 20 mm

Vrhunska obrobna elastika - profesionalna popolnost za vaše šiviljske projekte

Izpopolnite svoje šiviljske projekte z našo visokokakovostno obrobno elastiko, idealno za ustvarjanje urejenega in elastičnega zaključka na vaših oblačilih. Ta elastika, zasnovana za enostavno manipulacijo in dolgotrajno obstojnost, vam zagotavlja popolno obrobljene robove brez kompromisov.

Zakaj izbrati našo obrobno elastiko:

Visoka elastičnost: Naša elastika se ponaša z odlično elastičnostjo, ki zagotavlja udobno nošenje in popolno prilagajanje oblikam.
Širok spekter uporabe: Idealna za vse vrste oblačil – od spodnjega perila in športnih oblačil do otroških oblačil in dodatkov.
Enostavna uporaba: Naša obrobna elastika je zasnovana za enostavno šivanje, bodisi ročno ali s šivalnim strojem.
Trpežen material: Odporna na puljenje, ostane elastična tudi po večkratnem pranju.
Na voljo v široki paleti barv: Izbirajte med številnimi barvami, ki se bodo popolnoma ujemale z vašimi tekstilnimi projekti.
Prodaja na metre: Nudimo prodajo na število metrov, ki jih izberete.
Izdelano s poudarkom na kakovosti: Dobavljamo samo najkakovostnejše materiale, da vaše stvaritve prestanejo preizkus časa.
Ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušena šivilja, so naši izdelki zasnovani tako, da podpirajo vašo ustvarjalnost in povečujejo kakovost vaših projektov.

Naročite našo obrobno elastiko zdaj in si zagotovite, da vaše tekstilne kreacije ne bodo le videti čudovito, ampak se bodo tudi odlično nosile!

Rate the product:
Rate the product: