Odsevni preslikač tačke - paket 7 ks

Na zalogi več kot 50,0 ks
Pri vas doma: v ponedeljek 06.05.
5,50 € / ks Z davkom
Končna cena EUR
ks
Koda: NS-13876
Paket vsebuje 4 večje preslikače v obliki stopinje velikosti 4,5x4,5 cm in 3 manjše preslikače v obliki stopinje velikosti 3x3 cm.

Odsevni preslikači so primeren dodatek za oblačila, nahrbtnike, torbe, kape in drugo. Imajo odsevno funkcijo v temi, zato tudi povečajo varnost vas ali vašega otroka. Glavna naloga odsevnih elementov je zaščititi pešce v temi pred prihajajočim avtomobilom. Preslikači so primerni za bombažne tkanine in tkanine iz mešanice bombaža in poliestra.


Navodila za likanje.
Iz folije izrežemo motiv. Likalnik nastavimo na likanje brez pare. Priporočljivo je, da ga najprej preizkusimo na manjšem kosu blaga.
Blago, ki ga želimo likati, mora biti gladko in predhodno zlikano. Sliko položimo na blago s prozorno folijo navzgor (odsevni del bo neposredno na tkanini). Pokrijemo s peki papirjem in likamo 15 sekund (potrebno je upoštevati priporočeno temperaturo likanja za blago, ki ga likamo). Za softshell nastavite likalnik na 150 °C. Likamo na trdi podlagi.
Ko se mesto likanja ohladi, lahko odstranimo zaščitno folijo. Preslikač, zdaj brez folije, spet prekrijemo s peki papirjem in še enkrat 5 sekund prelikamo.
Rezultat je enakomerno zlikan motiv z lahko strukturo blaga.
Opozorilo: blago ne perite prvih 48 ur po likanju. Tekstil z preslikačem se lahko opere na 40°C, čez motiv lahko likate po vsakem pranju.

Rate the product:
Rate the product: