Okrasni trak 25mm motivacijska besedila - Enjoy your life 1

Na zalogi 31,9 m
Pri vas doma: v ponedeljek 29.07.
2,50 €
/ m Z davkom
Končna cena EUR
m
Koda: NS-15111

Podrobnosti

Sestava: poliester
Širina: 25 mm

Okrasni trak  univerzalni oblikovalski dodatek za oblačila in še več

Predstavljamo naš okrasni trak, vsestranski oblikovalski dodatek, s katerim lahko na preprost, a učinkovit način poživite oblačila in druge izdelke. Te trakove lahko prišijete ob straneh rokavov ali hlač (po dolžini), z njimi okrasite žepe in popestrite nahrbtnike, torbice in druge ustvarjalne projekte. Zaradi enostavne uporabe in vsestranskosti so idealni za vse, ki želijo popestriti svoje kreacije in jim dati osebno noto.


Zakaj izbrati naše okrasne trakove?
Prilagodljiva uporaba: okrasne trakove lahko prišijete na različna oblačila in dodatke, zaradi česar so vsestransko uporabni pri oblikovanju in šivanju.
Oblikovalski dodatek: okrasni trakovi dodajo domiselno in izvirno noto vsakemu projektu, pa naj gre za poživitev enostavnih hlač ali dodajanje elegantnega poudarka nahrbtniku.
Enostavna uporaba: naši okrasni trakovi so enostavni za šivanje, kar omogoča hitro in učinkovito olepševanje oblačil in dodatkov, brez zapletenih orodij ali tehnik.
Estetska funkcija: nudimo okrasne trakove v različnih barvah in stilih, ki vam bodo omogočili, da popestrite svoje projekte po svojih željah.
Trajne in kakovostne: naši okrasni trakovi so izdelani iz kakovostnih materialov in zasnovani tako, da prenesejo običajno obrabo in pranje.

Nasvet za vaš naslednji projekt
Uporabite naše okrasne trakove na straneh hlač ali rokavov za takojšnjo vizualno nadgradnjo ali pa jih prišijte na sprednji del žepa in ustvarite drzen oblikovalski element.

Garancija kakovosti iz vaše e-trgovine
Z našimi okrasnimi trakovi ne dobite samo stilskega oblikovalskega elementa, temveč tudi jamstvo za kakovost in vzdržljivost. Uporabite jih za različne projekte in se sami prepričajte o njihovem vplivu na preobrazbo vaših oblačil in dodatkov.

Ustvarite edinstven slog zase in za svoje projekte z našimi okrasnimi trakovi in pustite, da vaša ustvarjalnost zacveti z vsakim zašitim trakom. Odkrijte šivanje z veseljem, ki vam ga lahko ponudijo naši okrasni trakovi.

Rate the product:
Rate the product: