Ozadje za fotografiranje 160x265 cm rože ob sončnem zahodu

Na zalogi 6,0 ks
Pri vas doma: v ponedeljek 06.05.
35,00 € / ks Z davkom
Končna cena EUR
ks
Koda: NS-15002
Sestava: 100 % poliester
Teža: 190 g/m2 ± 5 %
Celotna dimenzija: 160x265cm ± 5 cm
Vodni stolpec: 1000 mm
Certifikat: OEKO TEX standard 100

Ozadje za fotografiranje  panel iz tkanine (brez konstrukcije), vodoodporna popolnost za vsak foto studio od podjetja Takoy

Predstavljamo Ozadje za fotografiranje, inovativno rešitev za vaše fotografske potrebe, zasnovano v našem studiu in natisnjeno v naši lastni produkciji. Ta panel je izdelan iz visokokakovostnega vodoodpornega poliestra, zaradi česar je idealen za domači foto studio in profesionalni studio. S svojim enostavnim vzdrževanjem in zadostnimi merami za fotografiranje ponuja ta izdelek popolno ozadje za vse vaše fotografske projekte.

Zakaj izbrati naše ozadje za fotografiranje:
1. Vodoodporen poliester: Zahvaljujoč uporabi vodoodpornega materiala je fotografsko platno odporno na onesnaženje in enostavno za vzdrževanje, le obrišite ga z mokro krpo.
2. Idealne dimenzije za fotografiranje: Z zadostnimi dimenzijami za fotografiranje je ta panel popolna izbira za vsakogar, od amaterjev do profesionalcev, saj ponuja široko paleto uporabe.
3. Ekskluziven dizajn: Fotografsko ozadje znamke Takoy, oblikovano v našem studiu in natisnjeno v lastni produkciji, prinaša edinstvene in izvirne vzorce, ki bodo obogatili vaše fotografske projekte.
4. Enostavna namestitev in shranjevanje: Panel je lahek in prilagodljiv, kar zagotavlja enostavno namestitev in shranjevanje v zvitku, ne da bi zahteval veliko prostora.
5. Večnamenska uporaba: Ne glede na to, ali potrebujete ozadje za portrete, fotografijo izdelkov ali različne druge ustvarjalne fotografije, se bo naše ozadje za fotografiranje popolnoma prilagodilo vašim potrebam.

Takoy zagotavlja vrhunsko kakovost
Ozadje za fotografiranje znamke Takoy predstavlja vrhunec fotografskih ozadij, saj združuje praktičnost z estetsko vrednostjo. Izberite ta izdelek in izkusite novo raven kakovosti in prilagodljivosti svojih fotografskih projektov.
Investirajte v fotoplatno, ki bo povečalo vrednost vaših fotografij in vam ponudilo neskončne možnosti za ustvarjalno delo. Z našim fotografskim platnom vsaka fotografija postane mojstrovina.

Rate the product:
Rate the product: