Panel iz nepremočljivega poliestra 49x49 zajček letalec

Na zalogi 3,0 ks
Pri vas doma: v torek 30.07.
3,50 €
/ ks Z davkom
Končna cena EUR
ks
Koda: NS-15012

Podrobnosti

Sestava: 100 % poliester
Teža: 190 g/m2 ± 5 %
Celotna dimenzija: 49x49 cm
Vodni stolpec: 1000 mm
Hrbtna stran blaga je bela.
Blago ima certifikat OEKO-TEX Standard 100.

Panel iz vodoodpornega poliestra  multifunkcionalna eleganca in praktičnost

Predstavljamo vam našo najnovejšo tkanino iz kolekcije potiskanih tkanin  panel iz vodoodpornega poliestra. Ta material, ustvarjen z mislijo na natančnost in večnamensko uporabo, je popolna kombinacija estetike in uporabnosti.

Lastnosti in prednosti

Vsestranska uporaba: idealen za športne torbe in nahrbtnike, ki morajo biti trpežni in vodoodbojni. Hkrati pa daje unikaten videz vašim dekorativnim blazinam in blazinam za vaše hišne ljubljenčke.

Vzdrževanje in čiščenje: tkanina je zasnovana tako, da je enostavna za vzdrževanje. Za običajno čiščenje le na hitro obrišite z vlažno krpo. Za globljo umazanijo lahko izberete ročno pranje pri nizki temperaturi.

Visoka kakovost: kot pri vseh naših izdelkih je tudi ta panel rezultat naše strasti do dizajna in kakovosti. Izdelan iz visokokakovostnega poliestra, zagotavlja dolgo življenjsko dobo in vzdržljivost.

Lasten dizajn: ta panel, ki ga najdete v naši spletni trgovini, je rezultat naše ustvarjalnosti in lastnega dizajna. Torej, ko izberete ta izdelek, veste, da imate nekaj resnično izvirnega.

Pridružite se našim zadovoljnim strankam in odkrijte veselje do šivanja  ta plošča iz vodoodpornega poliestra bo vašim šivanim izdelkom dodala edinstvenost in izvirnost.

Rate the product:
Rate the product: