Panel otroški stenski meter / nepremočljiv poliester forest friends

Na zalogi 11,0 ks
Pri vas doma: v ponedeljek 06.05.
13,99 € / ks Z davkom
Končna cena EUR
ks
Koda: NS-13244
Sestava: 100 % poliester
Teža: 200 g/m2 ± 5 %
Dimenzije panela: 50x160cm ± 5cm
Vodný stĺpec: 1000 mm
Hrbtna stran blaga je bela.
Blago ima certifikat OEKO-TEX Standard 100.
Opozorilo: izdelek se prodaja kot kroj, natisnjen na blagu, ne gre za končni šivani izdelek.

Otroški stenski meter Takoy - Zabeležite čarobnost vsakega dne na igriv, poučen in nenavaden način. Z našim otroškim stenskim metrom ne boste zamudili nobenega pomembnega mejnika svojega otroka. Vsak dan postane igra. Poleg tega so izvirni modeli v naši ponudbi resnično čarobni. Otroški stenski meter preprosto obesite na steno.
Panel je izdelan iz visokokakovostnega materiala, ki je kos tudi največjim dogodivščinam in otroški igri. Sestava iz 100-odstotnega poliestra zagotavlja trdno obliko, zaradi katere otroški meter ostaja v ravni liniji. Panel je precej močan prav zaradi visoke gramature 190 g/m2. Priporočamo ročno pranje pri temperaturi največ 30 °C. Dimenzije panela so 160x50 cm in ni le odličen pripomoček za merjenje, temveč tudi zabaven vodnik za učenje o barvah, številkah, živalih itd. Ujemite neponovljive trenutke z otroškim stenskim metrom podjetja Takoy.

Kako sešiti in pripraviti otroški stenski meter: zabavno in zelo enostavno! Panel izrežemo okrog po rdeči črti. Stranice metra zapognemo za cca 1 cm in na robu ozko zašijemo. Začetek in konec metra zapognemo dvakrat (1 cm in cca 4 cm, odvisno od debeline palice) in zašijemo. Ustvarili bomo tunel, skozi katerega bomo napeljali vrvico. Za utrjevanje metra skozi tunel vstavimo palico (les, plastika, kovina). Priporočamo uporabo univerzalne igle debeline 75 do 90, bolj fini je material, tanjša je konica. Izbirajte iz naše ponudbe igel, prvorazredne kakovosti, znamke Beissel, ki so izdelane po nemški licenci.

Namig: V naši ponudbi boste odkrili številne čudovite različice vrvic. Barva, premer in sestava vrvice je odvisna od presoje in izvirnosti posameznika.


KAKO SEŠITI OTROŠKI STENSKI METER

KAKO SEŠITI OTROŠKI STENSKI METER
Navdih za šivanje najdete v videoposnetku.
Rate the product:
Rate the product: