Panel s krojem S kimono šifon/silky evkaliptus bela

Na zalogi 1,0 ks
Pri vas doma: v ponedeljek 06.05.
27,00 €
18,89 € / ks Z davkom
Končna cena EUR
ks
Koda: NS-13051

Ta vzorec na drugih vrstah tkanin:

Sestava: 100% poliester
Teža: 60 g/m2
Dimenzije panela: 150x192 ± 2 cm
Hrbtna stran blaga je bela.
Opozorilo: izdelek se prodaja kot kroj, natisnjen na blagu, ne gre za končni šivani izdelek.
Kroj vsebuje vse potrebne dele. Posameznim delom so že dodani dodatki za šiv, samo izrežite dele po označenih črtah.

S Takoy odkrijte kroj za stilski kimono natisnjen na zračen šifon in si privoščite dizajn, razkošje in izviren avtorski tisk. Lahek, zračen, gladek, padajoč, rahlo prosojen, prav takšen je šifon prvovrstne kakovosti, ki ga najdete v naši spletni trgovini. Šifon je tkanina, ki poudari ženstvenost in daje zelo eleganten pridih. Kroj za ženski kimono, natisnjen direktno na blago, bo olajšal šivanje in prihranil čas. Prebrskajte našo čudovito ponudbo, izberite ustrezno velikost in začnite šivati. Ženski kimono iz šifona je idealen za nošenje v poletnih in toplejših dneh. Poleti kožo prijetno hladi, saj po lastnostih podoben svili. Poleg tega je kimono modni dodatek, ki vas bo zagotovo pogosto spremljal na potovanjih. Ta stilski kos za na bazen ali morje je lahek, ekonomičen, zelo praktičen, poleg tega pa je skrb za kimono iz šifona zelo enostavna. Tisto, kar boste zagotovo cenili, je kakovost izvedbe. Od kroja, ki je nastal tukaj v Takoy, preko avtorskega dizajna, do same tkanine, ki se zaradi pasu z vrvico popolnoma prilega in prilagaja vsaki ženski.

Kako šivati kroj za kimono: Preprosto z našimi slikovnimi navodili. Šifon je res lep in eleganten material, ki je vreden šivanja številnih oblek ali tega čudovitega kimona. Priporočamo uporabo univerzalne igle z rahlo zaobljeno konico debeline od 75 do 80, finejši kot je material, tanjša je konica. Izbirate lahko iz naše ponudbe kakovostnih igel znamke Beissel, ki so izdelane po nemški licenci.

Namig 1: Šifon je material, ki zahteva potrpljenje in natančnost. Ne pozabite pred šivanjem dobro pritrditi obeh delov. Poenostavili si boste šivanje in se izognili nepotrebnih popravkov ali poškodb blaga. Zato vam priporočamo uporabo naših krojaških ščipalk ali bucik. Če se odločite za uporabo bucik, skrbno razmislite o njihovi debelini, da ne poškodujejo blaga.

Namig 2: Ne pozabite na ostre in kakovostne šiviljske škarje, ki bodo zagotovile gladek rez tkanine, hkrati pa bodo imele ergonomski ročaj, ki vam bo pri rezanju udoben. Škarje uporabljajte samo za tkanino. Če boste škarje hkrati uporabljali na tkanini in papirju, se bodo zelo hitro otopile in uničile.


KAKO SEŠITI KIMONO IZ PANELA S KROJEM │ @TakoySI

KAKO SEŠITI KIMONO IZ PANELA S KROJEM │ @TakoySI
Kaj praviš na to, da si sešiješ nekaj edinstvenega? Kimono, katerega kroj je natisnjen direktno na panelu. Potrebno ga je le izrezati in sešiti po naših navodilih. Izbiraš lahko med različnimi dizajni, ki smo jih zate oblikovali in natisnili na gladek šifon - silky.
Rate the product:
Rate the product:
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!