Panel za igralno podlogo / nepremočljiv poliester gozdna vila - belo ozadje

Na zalogi 14,0 ks
Pri vas doma: v ponedeljek 06.05.
17,99 € / ks Z davkom
Končna cena EUR
ks
Koda: NS-15010

Ta vzorec na drugih vrstah tkanin:

Sestava: 100 % poliester
Teža: 200 g/m2 ± 5 %
Dimenzije panela: 158x122 ± 2cm
Vodný stĺpec: 1000 mm
Hrbtna stran blaga je bela.
Blago ima certifikat OEKO-TEX Standard 100.
Opozorilo: izdelek se prodaja kot kroj, natisnjen na blagu, ne gre za končni šivani izdelek.

Panel za igralno podlogo - sopotnik za brezskrbno zabavo

Predstavljamo vam igralno podlogo, inovativen izdelek, zasnovan z mislijo na udobje in praktičnost družinskih trenutkov. Ta panel, izdelan iz visokokakovostnega delno vodoodpornega poliestra, zagotavlja enostavno vzdrževanje in odpornost proti umazaniji, zaradi česar igranje ni samo zabavno, ampak tudi brezskrbna dejavnost. Paket vključuje zgornji del podloge in tri zgornje plasti za majhne sedežne podloge ali blazine, ki ustvarjajo celovito rešitev za udobno igro in sprostitev.

Zakaj izbrati naš panel za igralno podlogo:
1. Vodoodporen material: Ta panel je izdelan iz vodoodpornega poliestra, zato je odporen na umazanijo in enostaven za vzdrževanje, le obrišite ga z mokro krpo. Lahko se uporablja tudi na prostem.
2. Popolna rešitev za igro: Panel vključuje zgornje plasti za izdelavo glavne blazine in dodatnih manjših blazin za sedenje, kar zagotavlja več možnosti za udobno igranje.
3. Enostavna izdelava: Potreben je nakup blaga za spodnjo plast in polnilo - poliestrsko medvlogo in votlega vlakna za blazine. Ta izdelek omogoča preprosto in hitro ustvarjanje brez zahtevnih veščin.
4. Prilagodljiv dizajn: Izberite dolžino našega vodoodpornega poliestra za spodnjo stran glede na vaše potrebe in želje ter ustvarite podlogo, ki popolnoma ustreza vašemu okusu.
5. Varni in udobni materiali: Z izbiro polnila in votlih vlaken za polnilo dobite mehke in udobne podloge, ki so varne tudi za najmlajše.

Takoy zagotavlja vrhunsko kakovost
Naša igralna podloga je več kot le izdelek – je obljuba zabave, udobja in praktičnosti za vso družino. S tem panelom boste dobili zanesljivega sopotnika za igro v zaprtih prostorih in tudi na prostem, ki bo kos vsemu, kar bodo prinesle vaše skupne dogodivščine.

Obogatite svoj dom z večnamensko podlogo, ki spodbuja ustvarjalnost in zabavo, hkrati pa poenostavi vzdrževanje in poveča udobje. S Takoy igralno podlogo vsak dan postane priložnost za brezskrbno veselje in skupne trenutke.

Rate the product:
Rate the product: