Pletenina / žakard kitke petrol

Na zalogi 21,5 m
Pri vas doma: v ponedeljek 06.05.
13,99 € / m Z davkom
Končna cena EUR
m
Koda: NS-13715
S klikom na gumb Naročiti vzorec boste v košarico dodali vzorec blaga velikosti 10x10 cm. Cena vzorca: 0,50 €

Barvne različice

Sestava: 81% poliester, 16% viskoza, 3% elastan
Teža: 340 g/m2
Širina blaga: 150 cm

Pletenina s pletenim vzorcem - edinstvena lepota v vsakem dizajnu.

Naše pleteno pletenje je več kot le material – samo po sebi je umetniško delo. S čudovitimi vzorci kitk, ki so natančno ustvarjeni na tej pletenini, lahko svojim projektom daste raven elegance in lepote, ki si jo zaslužijo.

Glavne značilnosti:
Elegantni pleteni vzorci: Naše pletenine krasijo pleteni pleteni vzorci, ki ustvarjajo teksturo in detajle, ki so očesu prijetna umetnost.
Kakovosten material: Uporabljamo samo najkakovostnejšo pletenino, ki ima 3 plasti (zgornji material, tanka vata in spodnja pletenina), kar zagotavlja udobje in vzdržljivost vaših končanih projektov.
Vsestranski: Ta tkanina je idealna za široko paleto tekstilnih projektov, vključno z oblekami, puloverji, ovratniki in drugimi modnimi kosi.
Različne barve in vzorci: Za vas imamo na voljo široko paleto barv in vzorcev, tako da lahko preprosto izberete pravo tkanino za vaš specifični dizajn.
Z našo pletenino s pletenim vzorcem boste imeli priložnost ustvariti obleke in oblačila, ki bodo nepozabna. Vsak projekt bo postal unikatno in posebno delo, ki bo takoj pritegnilo pozornost.

Naš cilj je, da vam zagotovimo kakovosten tekstil, ki zagotavlja vrednost in navdih. Naročite naše pletenine s tkanimi vzorci kit še danes in začnite ustvarjati dela, ki bodo pustila trajen vtis.

Kako šivati pletenine:

Šivanje z našimi pleteninami s pletenimi vzorci je užitek, še posebej, če uporabljate igle tipa STRETCH, ki so namenjene raztegljivim tkaninam. Tukaj je nekaj nasvetov za najboljše rezultate pri šivanju tega čudovitega blaga:
1. Pripravite material: Preden začnete šivati, temeljito očistite in pripravite blago. Prepričajte se, da je vzorec pletenice v pravilni smeri in da imate dovolj dolžine blaga za svoj projekt.
2. Desna igla: Uporabite iglo tipa STRETCH, ki je zasnovana za elastične tkanine. Te igle imajo zaobljeno konico in so prilagodljive, kar zmanjšuje tveganje vlečenja blaga in ustvarja čudovite ravne šive.
3. Pravilni strojni vbod : Za šivanje pletenin priporočamo uporabo overlock stroja. Za domači šivalni stroj uporabite cikcak ali raztegljiv šiv na vašem šivalnem stroju. Ti šivi omogočajo premikanje blaga brez trganja.
4. Nastavitve šivalnega stroja: Nastavite šivalni stroj na pravilen pritisk tačke in nižjo hitrost, da boste lahko natančno nadzorovali svoje šivanje.

Priporočamo: Preden začnete šivati na dejanskem projektu, preizkusite šivanje na vzorčnem kosu blaga, da se prepričate, da ste nastavili pravilne parametre.

Z uporabo teh nasvetov in prave igle STRETCH bo šivanje naše pletenine z vzorci pletenih kit gladko, rezultat pa profesionalen in lep. Naj vas navdihne to čudovito blago in ustvarite tekstilna dela, ki bodo očarljiva.

Rate the product:
Rate the product: