Poliestrski jersey/lame Sky magenta

Na zalogi več kot 50,0 m
Pri vas doma: v četrtek 09.05.
10,90 € / m Z davkom
Končna cena EUR
m
Koda: NS-14214
S klikom na gumb Naročiti vzorec boste v košarico dodali vzorec blaga velikosti 10x10 cm. Cena vzorca: 0,50 €

Barvne različice

Sestava: 100% PET, spodnja plast: 100% poliester
Teža: 95 g/m2
Širina blaga: 145 cm ±5 cm
Ni primerno za zelo obremenjena oblačila.

Predstavljamo Poliestrki jersey lamé sky – blago, ki bo dodalo sijaj in stil vsakemu projektu, na katerem delate. Ta rahlo raztegljiv jersey ima čudovito lesketajočo se površino, ki takoj pritegne pozornost ter vsakemu izdelku doda pravo dimenzijo razkošja in elegance.

Prednosti izdelka:
1. Sijoč učinek: edinstvena sijoča sprednja stran zagotavlja, da bo vsak izdelek iz tega materiala videti ekskluziven in vrhunski. Ne glede na to, ali gre za dodatke za oblačila ali dekoracije, poliestrski jersey lamé sky jim doda pravi sijaj.
2. Rahlo elastičen: Zaradi svoje rahle elastičnosti je ta jersey idealen za ustvarjanje dekoracij in dodatkov, ki zahtevajo določeno stopnjo prožnosti, a hkrati ohranijo svojo obliko in formo.
3. Širok spekter uporabe: Idealen za ustvarjanje dekoracij, mašnjic, dodatkov za lase, dodatkov za oblačila in drugih okrasnih predmetov. Njegova sijajna površina in estetska privlačnost prinašata šarm in eleganco, kjerkoli se uporablja.
4. Enostavno vzdrževanje: Zaradi poliestrske komponente je ta jersey odporen na večino madežev in enostaven za vzdrževanje, zato je praktična izbira za projekte, ki zahtevajo redno čiščenje ali vzdrževanje.


Zakaj izbrati poliestrski jersey lamé sky?
Poliestrski jersey lamé sky je odlična izbira za ustvarjalce, ki iščejo material, ki doda sijaj njihovim kreacijam, hkrati pa nudi prilagodljivost in praktičnost. Vendar je treba opozoriti, da ta material ni najprimernejši za preveč obremenjena oblačila, zato je idealna izbira za lahke dekorativne projekte, kjer lahko njegove estetske lastnosti pridejo v celoti do izraza.

Uporabite edinstven značaj in sijaj poliestrskega jersey-ja lamé sky za vaše dekoracije in dodatke in svojim projektom boste vnesli pridih razkošja in edinstvenosti. Ta material je ključ do šivanja z veseljem in ustvarjanja nepozabnih in očarljivih izdelkov, ki pritegnejo vsak pogled.

Rate the product:
Rate the product: