Pralni kraft papir Max črna - videz usnja

Na zalogi več kot 50,0 ks
Pri vas doma: v petek 03.05.
33,90 € / ks Z davkom
Končna cena EUR
ks
Koda: NS-13855
Dimenzije: 150x100 ± 1 cm
Sestava: celuloza, sintetični lateks
Teža: 350 g/m2 ± 5 %

Pralni kraft papir z videzom sijočega usnja - revolucija na področju materialov: vegansko usnje s sijajem.

V naši e-trgovini z metrskim blagom in galanterijo predstavljamo inovativen izdelek: pralni kraft papir z videzom sijočega usnja. Ta edinstven material združuje vse lastnosti, ki bi jih pričakovali od usnja, vendar brez etičnih in ekoloških vprašanj, povezanih z uporabo živalskih proizvodov.

Zakaj je naš kraft papir poseben?

Vzdržljivost in fleksibilnost: Zaradi vsebnosti lateksa je ta papir izjemno trpežen in prožen. Brez skrbi ga lahko perete in likate – ne bo se skrčil, spremenil barve ali raztopil.
Ekološka alternativa: Želite modo brez kompromisov? Ta izdelek je odlična alternativa tradicionalnim materialom. Izdelki iz kraft papirja izžarevajo sodoben, naraven in ekološki pridih.
Vsestranskost: od torb, nahrbtnikov do ovitkov za knjige – možnosti so neskončne! Izdelki iz kraft papirja dodajo izvirnost vsakemu projektu.
Ustvarjalnost brez meja: barvanje, laminiranje, graviranje - s tem materialom vaša ustvarjalnost nima meja.
Vegansko usnje: ime pove vse. Ta izdelek ne le zgleda kot pravo usnje, ampak se tako tudi obnaša, brez živalskih sestavin.
Pridružite se modnim revolucionarjem in odkrijte čare pralnega kraft papirja. Ne samo, da boste podprli trajnostno modo, ampak boste tudi ustvarili izdelke, ki se jih ne bo mogoče zmotiti na dotik in pogled. Naredite korak v prihodnost z nami - v svetu, kjer je kakovost povezana z ekološko ozaveščenostjo.

Rate the product:
Rate the product: