Prešita podloga Bria črna

Na zalogi več kot 50,0 m
Pri vas doma: v petek 03.05.
6,99 € / m Z davkom
Končna cena EUR
m
Koda: NS-14892
S klikom na gumb Naročiti vzorec boste v košarico dodali vzorec blaga velikosti 10x10 cm. Cena vzorca: 0,50 €

Barvne različice

Sestava: 100% poliester
Teža: 120 g/m2
Širina blaga: 150±5 cm

Prešita podloga z ultrazvočnimi šivi - revolucija v vzdržljivosti in stilu

Odkrijte novo dimenzijo kakovosti in inovativnosti z našo prešito podlogo, ki zagotavlja edinstveno rešitev za vaše ustvarjalne projekte. Ta izdelek je zasnovan z mislijo na maksimalno vzdržljivost in estetiko ter ponuja visoko funkcionalnost in slog v enem. Zahvaljujoč ultrazvočnemu prešitju, ki je nadomestilo tradicionalne strojne metode, je ta tkanina idealna izbira za vse, ki iščejo zanesljivost in kakovost.

Zakaj izbrati našo prešito podlogo?
1. Ultrazvočno prešitje: Za razliko od standardnega strojnega šivanja naša tkanina uporablja napredno tehnologijo ultrazvočnega šivanja, ki zagotavlja, da material ostane močan in odporen na trganje tudi po rezu.
2. Dvoslojna konstrukcija: Sestavljena je iz dveh plasti - visokokakovostne zgornje plasti in mehke vate, ki zagotavlja ne le odlično toplotno izolacijo, temveč tudi dodatno udobje in stil krojenih oblačil.
3. Vzdržljivost in trpežnost: Zahvaljujoč inovativnim šivom in kakovostnim materialom je naša podloga izjemno odporna proti obrabi, kar pomeni, da bodo oblačila in drugi šivani izdelki dolgo časa ohranili svojo lepoto in funkcionalnost.
4. Estetski videz: Prešita podloga doda edinstveno estetsko dimenzijo vsem šivanim projektom. Idealna je za ustvarjanje podlog za jakne, brezrokavnike in tudi torbe ter številna druga oblačila in dodatke, ki jim želite dodati stil in funkcionalnost.
5. Enostavno vzdrževanje: Naša prešita podloga iz poliestra je zasnovana z mislijo na enostavno vzdrževanje.

Garancija vrhunske kakovosti
Prešita podloga z ultrazvočnimi šivi je rezultat kombinacije inovativnosti, kakovosti in stila. Ponujamo izdelek, ki nenehno presega pričakovanja glede trajnosti, estetike in funkcionalnosti. Izberite našo prešito podlogo in izkusite drugačnost, ki bo šivanim izdelkom prinesla ne le izjemen videz, temveč tudi nezamenljivo kakovost in dolgotrajno vrednost.

Izboljšajte in poenostavite svoje šivanje z našo prešito podlogo, ki je sinonim za inovativnost in stil, ter poskrbite, da vaše kreacije ne bodo samo lepe, ampak tudi praktične in vzdržljive. Lahko šivate z veseljem.

Rate the product:
Rate the product: