Prešita prevešanka bež

Na zalogi več kot 50,0 m
Pri vas doma: v torek 07.05.
15,80 € / m Z davkom
Končna cena EUR
m
Koda: NS-14879
S klikom na gumb Naročiti vzorec boste v košarico dodali vzorec blaga velikosti 10x10 cm. Cena vzorca: 0,50 €

Barvne različice

Sestava: 60% poliester, 30% bombaž, 10% elastan
Teža: 330 g/m2
Širina blaga: 135 cm
Blago ima certifikat OEKO-TEX Standard 100.

Prešita prevešanka - troslojno udobje za prehodno obdobje

Predstavljamo vam našo neelastično prešito prevešanko, idealno izbiro za vse, ki iščete prijetno, funkcionalno in modno blago za prehodno obdobje. To edinstveno blago je sestavljeno iz treh plasti, ki skupaj tvorijo popoln material za trenirke, puloverje, lahke jakne ali trendovske bomber jakne.

Zakaj izbrati našo prešito prevešanko?
1. Troslojna konstrukcija: Naša prešita prevešanka nudi vrhunsko toplotno izolacijo in udobje zahvaljujoč troslojni konstrukciji, ki vključuje dve zunanji plasti mehkega pletiva z izolacijsko plastjo vmes.
2. Idealna tako za prehodne kot za zimske sezone: S svojo edinstveno strukturo je ta tkanina odlična izbira za hladnejše spomladanske, jesenske dni, pa tudi zimske dni, saj zagotavlja zadostno zaščito pred mrazom, ne da bi se pregrevali.
3. Vsestranskost: Ne glede na to, ali iščete material za ustvarjanje udobnih domačih oblačil ali stilskih kosov za zunanjo uporabo, je naša prešita prevešanka dovolj vsestranska, da ustreza različnim šivalnim projektom.
4. Mehkoba in udobje: Vsaka plast tega blaga je oblikovana s poudarkom na udobju, kar zagotavlja, da so oblačila iz tega materiala ne le topla, temveč tudi neverjetno udobna za nošenje.
5. Enostavno vzdrževanje: Zahvaljujoč visokokakovostnemu materialu je naša prešita prevešanka enostavna za vzdrževanje in odporna na gubanje. Blago je delno izdelano iz poliestra, zato ga pravilno negujte in se izogibajte stiku blaga s trdimi deli (kot je zadrga na vaši torbici, ki se bo dotikala vašega oblačila), ko nosite oblačilo, da preprečite, da bi se blago trgalo.

Garancija vrhunske kakovosti
Naša prešita prevešanka je narejena z mislijo na kakovost in vzdržljivost, da vam ponudimo izdelek, ki vedno presega pričakovanja glede udobja in stila. Izberite ta material in odkrijte novo raven udobja in funkcionalnosti za nove ustvarjalne projekte.
Ustvarite zase in za svoje najdražje oblačila, ki niso samo praktična in topla, ampak tudi polna stila in udobja z našo prešito prevešanko - idealno izbiro za vse, ki se držite kakovosti in udobja.

Rate the product:
Rate the product: