Preslikač raketa modra

Na zalogi več kot 50,0 ks
Pri vas doma: v ponedeljek 06.05.
3,10 € / ks Z davkom
Končna cena EUR
ks
Koda: NS-12725
Dimenzije: 4,2x7,2cm

Preslikači - zelo enostavno izboljšajte ali popravite svoja oblačila.

Naši preslikači so zabaven in ustvarjalen način, da svojim oblačilom in tekstilnim projektom dodate osebni slog in izvirnost. Te majhne, a drzne vezene ali bleščeče slike s folijo za likanje so hiter in enostaven način za izboljšanje ali hitro prekritje manjših poškodb na oblačilih.

Glavne značilnosti:

Enostavna uporaba: Preslikače je mogoče enostavno nalikati na oblačilih ali drugem tekstilu z likalnikom. Zagotovite si nov videz oblačil v izredno kratkem času.
Ustvarjalne možnosti: Naša ponudba vključuje različne motive in sloge, od vezenih rož do sijočih bleščic, da izrazite svojo edinstveno osebnost.
Primerno za različne projekte: s preslikači lahko oživite svoje majice, torbe, hlače, klobuke in druge tekstilne izdelke.
Vzdržljivost in kakovost: Preslikači so izdelani iz visokokakovostnih materialov, da zdržijo tudi po številnih pranjih in nošenjih.
Z našimi preslikači lahko svojim oblačilom hitro in enostavno dodate čar in izvirnost. Ne glede na to, ali ste kreativni oblikovalec ali navdušeni mojster amater, vam bodo naši preslikači omogočili ustvariti edinstven videz, ki bo vedno izražal vaš pravi jaz.
Namig: Priporočamo, da preslikače ojačate s šivom, da se med pranjem ne zrahljajo.
Naš cilj je ponuditi ustvarjalna orodja za tekstilne projekte, ki vas navdihujejo in vam omogočajo, da izrazite svojo vizijo osebnega stila. Naročite naše preslikače še danes in začnite oživljati svoje tekstilije z enim preprostim likanjem.


"

Rate the product:
Rate the product: