Protizdrsno blago črna 130 g

Na zalogi več kot 50,0 m
Pri vas doma: v četrtek 09.05.
7,99 € / m Z davkom
Končna cena EUR
m
Koda: NS-14520
S klikom na gumb Naročiti vzorec boste v košarico dodali vzorec blaga velikosti 10x10 cm. Cena vzorca: 0,50 €
Sestava: 100% poliester povrch: PU
Teža: 130 g/m2
Širina blaga: 160 ± 5 cm

Predstavljamo naše protizdrsno blago – inovativen tekstilni izdelek, ki ima zaradi uporabe posebnih pik zelo učinkovite lastnosti proti drsenju. Ta edinstven material je zasnovan z mislijo na varnost in udobje, zaradi česar je idealna rešitev za široko paleto aplikacij, zlasti na področju otroških izdelkov.

Prednosti izdelka:
1. Varnost: Ta material je idealen za izdelavo otroških copat, protizdrsnih podlog ali sedežnih blazin, kjer zagotavlja stabilnost in preprečuje neželene zdrse ali padce.
2. Vsestranskost: Ta izdelek je zasnovan za uporabo na različnih izdelkih in aplikacijah. Ne glede na to, ali iščete popoln material za otroške izdelke, kuhinjske podloge, kopalniške podloge ali celo športno opremo, je naše nedrseče blago popolna izbira.
3. Visoka kakovost: To blago je izdelano iz trpežnih materialov, zato zagotavlja dolgo življenjsko dobo in odpornost na obrabo. Njegove posebne pike ostanejo učinkovite tudi po številnih pranjih in zagotavljajo dolgotrajne nedrseče lastnosti.
4. Enostavno vzdrževanje: Naša nedrseče blago je zasnovano z mislijo na enostavno vzdrževanje. Primerno je za pranje v pralnem stroju, kar olajša njegovo čiščenje in poskrbi, da izdelki ostanejo higienični in čisti.

Zakaj izbrati naše protizdrsno blago?
Naše protizdrsno blago predstavlja idealno kombinacijo varnosti, funkcionalnosti in estetike. Zasnovano je za potrebe ustvarjalcev, ki za svoje projekte iščejo kakovostne in varne rešitve. Naj vas navdihnejo možnosti, ki jih ponuja, in začnite ustvarjati izdelke, ki niso le praktični, temveč tudi varni.

Rate the product:
Rate the product: