Prožna viskozna tkanina bež

Na zalogi 47,5 m
Pri vas doma: v petek 03.05.
7,99 € / m Z davkom
Končna cena EUR
m
Koda: NS-14562
S klikom na gumb Naročiti vzorec boste v košarico dodali vzorec blaga velikosti 10x10 cm. Cena vzorca: 0,50 €

Barvne različice

Sestava: 96% viskóza, 4% elastan
Teža: 135 g/m2
Širina blaga: 150 cm
Oeko-Tex Standard 100 Product class I

Prožna viskozna tkanina - udobje in stil za vaša šivana oblačila

Predstavljamo našo prožno viskozno tkanino, idealen material za tiste, ki iščejo kombinacijo mehkobe in lahkotnosti v svojih kreativnih šiviljskih projektih. Ta tkanina iz celuloze je primerna za ustvarjanje bluz, kril, oblek in drugih oblačil, ki zahtevajo udobje in eleganco. S svojo izjemno zračnostjo ta material nudi optimalno udobje in svežino skozi ves dan, zaradi česar je odlična izbira za tople poletne dni.

Zakaj izbrati našo prožno viskozno tkanino?
1. Mehka in padajoča: Zahvaljujoč svoji mehki in padajoči strukturi, naše viskozno platno daje oblačilom prijeten dotik in eleganten videz.
2. Lahkost in udobje: Majhna teža zagotavlja, da so oblačila iz tega materiala udobna za nošenje, zaradi česar so idealna tako za vsakodnevne obleke kot za posebne priložnosti.
3. Odlična zračnost: Material omogoča koži dihanje, kar zmanjša občutek toplote in poveča splošno udobje pri nošenju.
4. Prožnost in elastičnost: Dodana prožnost poveča prilagodljivost tkanine različnim tipom postav in izboljša odpornost oblačila na gubanje.
5. Vsestranska uporaba: Ta material je idealen za široko paleto oblačil, od prostih bluz do elegantnih kril do udobnih poletnih oblek.

Garancija vrhunske kakovosti
Naša prožna viskozna tkanina je rezultat natančnega izbora materialov in osredotočenosti na visoko kakovost izdelave. Izberite ta material in zagotovite, da vaša oblačila ne bodo le lepa in udobna, temveč tudi trpežna in praktična. Investirajte v tkanino, ki prinaša popolno harmonijo med udobjem, slogom in funkcionalnostjo. Z našo prožno viskozno tkanino boste ustvarili oblačila, ki jih boste imeli radi in jih boste z veseljem nosili.

Rate the product:
Rate the product: