Regulator za naramnice nedrčka 12 mm črna - paket 10 ks

Na zalogi več kot 50,0 ks
Pri vas doma: v torek 30.07.
2,00 €
/ ks Z davkom
Končna cena EUR
ks
Koda: NS-13915


Barvne različice

Podrobnosti

Sestava: Plastika
Notranji premer: 12 mm
Zunanji premer: 15 mm
Dimenzije se lahko razlikujejo za ± 1 mm.

Plastični regulator za naramnice nedrčka 12 mm  10 kosov v paketu: osnovni element za spodnje perilo in kopalke

Odkrijte praktično in preprosto prilagajanja naramnic nedrčka, tako pri spodnjem perilu kot pri kopalkah, z našimi plastičnimi regulatorji. Paket vsebuje 10 kosov 12-milimetrskih regulatorjev, ki so idealni za prilagajanje dolžine trakov in zagotavljajo popolno prileganje ter udobje pri nošenju. Regulatorji so izdelani iz visokokakovostne plastike, trpežni in zasnovani tako, da zdržijo običajno rabo brez poškodb.

Zakaj izbrati naše plastične regulatorje?
Visoka funkcionalnost: regulatorji omogočajo enostavno in natančno nastavitev dolžine naramnic, kar je idealno za zagotavljanje pravilnega prileganja spodnjega perila in kopalk.
Trpežen material: regulatorje smo izdelali iz močne plastike, kar zagotavlja njihovo dolgo življenjsko dobo in odpornost na lomljenje.
Univerzalna velikost: s širino 12 mm so ti regulatorju združljivi s številnimi vrstami trakov, zaradi česar so vsestranska rešitev za različne vrste oblačil.
Večnamenskost: naši regulatorji so odlična izbira, ne glede na to ali jih potrebujete za spodnje perilo, kopalke ali druga oblačila s trakovi.
Paket 10 kosov: dovolj regulatorjev v paketu zagotavlja, da jih imate vedno pri roki, ko šivate ali predelujete oblačila.

Nasveti
Za najboljše rezultate pri uporabi regulatorjev poskrbite, da se širina trakov ujema s širino regulatorja, da preprečite, da bi se trakovi med nošenjem gubali ali drseli.

Garancija kakovosti
Naš izdelek je zasnovan z upoštevanjem potreb naših strank in zagotavlja zanesljivost in učinkovitost, ki ju iščete pri šivanju ali predelovanju vaših oblačil. Investirajte v naše plastične regulatorje za oblačila in si priskrbite praktično orodje, ki ustreza vašim potrebam.

Rate the product:
Rate the product: