Samolepilno umetno usnje temno siva 50x145 cm

Na zalogi več kot 50,0 ks
Pri vas doma: v ponedeljek 06.05.
19,99 € / ks Z davkom
Končna cena EUR
ks
Koda: NS-14583
Sestava: 100% PU, Base - PES
Teža: 700 g/m² ± 5 %, 0,80 mm ± 0,05 mm
Celotna dimenzija: 50x145cm ± 2cm

Samolepilno umetno usnje - praktično in funkcionalno.

Oživite svoje kose pohištva z našim ekskluzivnim samolepilnim eko usnjem v elegantnih barvah. Eko usnje je material iz PVC-ja.

Prednosti izdelka:

Samolepilna plast: Na hrbtni strani blaga je lepljiva plast, ki zagotavlja enostavno in trdno aplikacijo. To poenostavi oblazinjenje novih izdelkov ali postopek popravila in obnove izdelkov, prevlečenih z eko usnjem.

Vsestranska uporaba: Naše umetno usnje je idealno ne le za popravila, temveč tudi za nove projekte. Ne glede na to, ali morate obnoviti blazino za stol ali ustvariti nov okrasni element, je naše umetno usnje prava rešitev.

Trajnost in vzdržljivost: Tako kot vedno poudarjamo kakovost. Naše eko usnje je zasnovano tako, da je odporno na obrabo in čim dlje ohrani svoj luksuzni videz.

Trajnost: Ponujamo samo, ki ni samo lepa, ampak tudi ekološka. Z našim eko usnjem ste lahko prepričani, da izbirate ekološko in trajnostno.

Opomba: Pri tapeciranju večjih kosov priporočamo, da eko usnje dodatno pritrdite s tapetniškimi sponkami ali žeblji za optimalno stabilnost in dolgotrajno obstojnost.

Odkrijte eleganco in funkcionalnost našega samolepilnega eko usnja in svoji notranjosti dodajte prvovrsten pridih.

Rate the product:
Rate the product: