Saten elastičen premium 118g bela

Na zalogi več kot 50,0 m
Pri vas doma: v sredo 08.05.
7,99 € / m Z davkom
Končna cena EUR
m
Koda: NS-14107
S klikom na gumb Naročiti vzorec boste v košarico dodali vzorec blaga velikosti 10x10 cm. Cena vzorca: 0,50 €
Sestava: 98 % poliester, 2 % elastan
Teža: 118 g/m2
Širina blaga: 150 cm

Premium elastični saten - eleganca in udobje

Predstavljamo vam naš najnovejši ponos - Premium elastični saten, material, ki smo ga izbrali z izjemno skrbnostjo in natančnostjo. Ta saten predstavlja vrhunec na področju tekstilne proizvodnje, kjer se nepogrešljiva kakovost združuje s popolno estetiko. Je popolna izbira za tiste, ki iščejo nekaj več kot le preprosto tkanino – iščejo tkanino, ki odraža njihovo željo po popolnosti in razkošju.
Zakaj izbrati naš premium elastični saten?
1. Popolna kakovost: Ta saten je bil skrbno izbran in testiran, da ustreza najvišjim standardom kakovosti. Njegova moč in vzdržljivost zagotavljata, da bo vsak ustvarjen kos služil več let, ne da bi pri tem izgubil svojo lepoto.
2. Satenasta svila na dotik : Ta material je izjemno prijeten na otip in spominja na fino satenasto svilo. Ta lastnost zagotavlja, da bodo oblačila ne le lepa, temveč tudi neverjetno udobna za nošenje.
3. Elastičnost za popolno prileganje: Zahvaljujoč svoji elastičnosti se ta saten popolnoma prilagodi obliki telesa in omogoča maksimalno svobodo gibanja, hkrati pa ohranja eleganten videz oblačila.
4. Lahkotnost in udobje: njegova izjemno lahka in zračna struktura zagotavlja, da se boste počutili udobno, ko boste ves dan nosili ta material.
5. Idealen za družabne dogodke: s tem satenom lahko ustvarite očarljive šale, bluze, krila, poročne in svečane obleke, ki bodo na vsakem dogodku navdušile s svojo edinstvenostjo in eleganco.
Garancija vrhunske kakovosti
Zagotavljamo vam, da bo ta material presegel vaša pričakovanja ne le s svojo estetiko, ampak tudi z dolgotrajno obstojnostjo in funkcionalnostjo.
Izberite premium elastični saten in odkrijte novo veselje v materialu za svoje šivalne projekte. Ta material je popolna kombinacija vsega, kar lahko sodoben tekstilni ustvarjalec ali ljubitelj šik mode zahteva od tkanine – popolnost, razkošje in brezkompromisna kakovost.



Rate the product:
Rate the product: