Satenasti trak 5 cm češnjev cvet

Na zalogi 18,0 m
Pri vas doma: v petek 10.05.
1,60 € / m Z davkom
Končna cena EUR
m
Koda: NS-14664

Širina: 5 cm

Dizajnerski trak iz satena - popoln dodatek oblačilom ali dekoracijam

Predstavljamo vam naš satenast trak, kjer je vsak kos platno za avtorsko grafiko, oblikovano in natisnjeno v lastni proizvodnji podjetja Takoy. Ta ekskluzivni izdelek je izdelan iz visokokakovostnega materiala, ki zagotavlja, da bo vsak vaš šivan projekt izviren. Idealen za dodatke, okraske ali kot edinstven poudarek na oblačilih, bo naš satenast trak dodal ravno pravšnji pridih izvirnosti in stila, kjer koli ga boste uporabili.

Zakaj izbrati ta trak?
1. Izvirnost in ustvarjalnost: izvirna grafika zagotavlja, da je vsak kos originalen in bo vaše projekte razlikoval od drugih.
2. Širok spekter uporabe: Idealen za dodajanje posebnega pridiha oblačilom, dodatkom ali dekoracijam, ta trak je resnično večnamenski.
3. Obstojnost barv: Zahvaljujoč uporabi visokokakovostnih materialov in barv pri tisku v naši proizvodnji, barve ostanejo žive in obstojne tudi po številnih pranjih.
Za vas izumljamo samo najbolj izvirno:
Naša ekipa grafičnih oblikovalcev in razvijalcev za vas ustvarja izdelke, ki jih ni mogoče kupiti drugje, da lahko sešijete najbolj izvirna oblačila in dodatke. Izkusite veselje do šivanja z unikatnimi trakovi podjetja Takoy.

Rate the product:
Rate the product:

Ta vzorec na drugih vrstah tkanin: