Sedlaste zakovice za privijanje črna

Na zalogi več kot 50,0 ks
Pri vas doma: v ponedeljek 06.05.
0,70 € / ks Z davkom
Končna cena EUR
ks
Koda: NS-12612

Barvne različice

Premer: 1 cm
Dolžina: 0,8 cm

Sedelna zakovica - nepogrešljiva zaščita za vaše torbe in denarnice

Predstavljamo vam sedelno zakovico, revolucionaren pripomoček, zasnovan posebej za zaščito vaših torb in torbic. To praktično orodje je idealna rešitev za ohranjanje lepote in trajnosti vaših najljubših dodatkov. Pritrdi se neposredno na dno torb in torbic ter zagotavlja zanesljivo zaščito pred obrabo, ko jo postavite na tla ali druge površine.

Zakaj izbrati sedelno zakovico:
1. Učinkovita zaščita: ta vijačna zakovica učinkovito ščiti dno vaše torbe ali torbice pred praskami, umazanijo in obrabo ter tako podaljša življenjsko dobo vaših najljubših dodatkov.
2. Enostavna namestitev: Mehanizem za privijanje omogoča hitro in enostavno namestitev te zakovice, ki ne zahteva posebnih orodij ali veščin, kar omogoča enostavno namestitev na katero koli torbo ali torbico.
3. Visoka kakovost in vzdržljivost: ta zakovica, izdelana iz visokokakovostnih materialov, zagotavlja dolgotrajno vzdržljivost in zanesljivost ter ščiti vašo dodatno opremo med vsakodnevno uporabo.
4. Univerzalni dizajn: njegov diskreten in eleganten dizajn se ujema z najrazličnejšimi torbami in denarnicami ter zagotavlja, da zaščitna nit ne vpliva na estetski videz vaših dodatkov.
5. Neprecenljiv dodatek: ta zakovica za sedlo je obvezen dodatek za vsakogar, ki želi ohraniti svoje torbe in denarnice v brezhibnem stanju, ne glede na to, kje so shranjene ali postavljene.

Garancija vrhunske kakovosti
Naša vijačna zakovica je več kot le praktičen pripomoček – je naložba v dolgoročno funkcionalnost priljubljenih torb in denarnic. Izberite ta izdelek in zagotovite, da bodo vaši dodatki zaščiteni in elegantni, kamor koli jih vzamete.

Rate the product:
Rate the product: