Spomladanski softshell premium bager modra

Na zalogi 24,0 m
Pri vas doma: v ponedeljek 06.05.
15,99 € / m Z davkom
Končna cena EUR
m
Koda: NS-14961
S klikom na gumb Naročiti vzorec boste v košarico dodali vzorec blaga velikosti 10x10 cm. Cena vzorca: 0,50 €
Sestava: 100% poliester+TPU
Teža: 240 g/m2
Širina blaga: 147 ±3cm
Vodoodpornost 18000 mm
Zračnost 12000 g/m2/24h

Luksuzen spomladanski softshell z ekskluzivnim dizajnom

Potopite se v svet izjemne elegance z našim novim spomladanskim softshellom, ki prinaša revolucionarno spremembo v pogledu na funkcionalno blago. Pri tem softshellu ne gre le za izjemno funkcionalnost, ampak tudi za estetski brezčasen videz, ki daje vsakemu kosu oblačila pridih razkošja in edinstvenosti.
Zakaj izbrati novi spomladanski softshell?

Ekskluzivna sprednja stran z atlas vezavo
 : Naša tkanina že na prvi pogled pritegne pogled s svojo sprednjo stranjo, diagonalno tkano kot saten, zaradi česar se radikalno razlikuje od navadnega softshella. Ta detajl daje materialu pridih razkošja in zagotavlja, da bo vsako oblačilo videti elegantno in stilsko.

Sijajna površina za bolj žive barve : Zahvaljujoč bolj sijajni površini barve naših motivov izstopajo še bolj jasno in živo, kar pomeni, da je vsak dizajn dobesedno očarljiv. Oblačila iz tega materiala tako postanejo ne le praktičen, ampak tudi vizualno privlačen dodatek.

Inovativna hrbtna stran brez črne mreže : Za razliko od tradicionalnih sppomladanskih softshellov, ki pogosto uporabljajo črno mrežo na hrbtni strani, naš nov spomladanski softshell preseneča s popolnoma belo hrbtno stranjo. Ta element doda blagu prožnost in mehkobo, kar prispeva k lažjemu šivanju in prijetnejšemu občutku pri nošenju.

Naš luksuzni spomladanski softshell je tako idealna izbira za tiste, ki iščejo material, ki ni samo funkcionalen in odporen na neugodne vremenske razmere, ampak ponuja tudi vizualno impresiven in estetsko privlačen videz. Ne glede na to, ali nameravate ustvarjati oblačila za prosti čas ali iščete material za urbano modo, je naš spomladanski softshell prava izbira za vsakogar, ki skrbi za kakovost, stil in udobje.



Rate the product:
Rate the product: