Spomladanski softshell premium bela

Na zalogi več kot 50,0 m
Pri vas doma: v sredo 24.04.
11,99 €
Končna cena EUR
m
Koda: NS-14773
S klikom na gumb Naročiti vzorec boste v košarico dodali vzorec blaga velikosti 10x10 cm. Cena vzorca: 0,50 €
Sestava: 100% poliester+TPU
Teža: 240 g/m2
Širina blaga: 147 ±3cm
Vodoodpornost 18000 mm
Zračnost 12000 g/m2/24h

Luksuzni spomladanski softshell z edinstveno licno stranjo.

Potopite se v svet izjemne elegance z našim novim spomladanskim softshellom, ki prinaša revolucionarno spremembo v pogledu na funkcionalne tkanine. Pri tem softshellu ne gre le za izjemno funkcionalnost, ampak tudi za estetski brezčasen videz, ki daje vsakemu kosu oblačila pridih razkošja in edinstvenosti.

Zakaj izbrati nov spomladanski softshell?
1. Ekskluzivna sprednja stran s satenastim vzorcem: Naša tkanina že na prvi pogled pritegne pogled s svojo sprednjo stranjo, diagonalno tkano kot atlas, zaradi česar se radikalno razlikuje od običajnega softshella. Ta detajl daje materialu pridih razkošja in zagotavlja, da bo vsako oblačilo videti elegantno in stilsko.
2. Sijoča površina: Zaradi posebnega materiala s satenastim tkanjem ima ta softshell rahlo sijočo površino. Oblačila iz tega materiala tako postanejo ne le praktičen, ampak tudi vizualno privlačen dodatek.
3. Inovativna hrbtna stran brez črne mreže: Za razliko od tradicionalnega spomladanskega softshella, ki pogosto uporablja črno mrežo na hrbtni strani, naš nov spomladanski softshell preseneča s popolnoma belo hrbtno stranjo. Ta element doda tkanini prožnost in mehkobo, kar prispeva k lažjemu šivanju in prijetnejšemu občutku pri nošenju.
4. Primeren za tisk: Če iščete izdelek, primeren za sublimacijski tisk, ta spomladanski softshell v beli barvi lahko brez skrbi natisnete s to tehnologijo. Za vas smo ga preizkusili v naši proizvodnji.

Naš luksuzni spomladanski softshell je tako idealna izbira za tiste, ki iščejo material, ki ni samo funkcionalen in odporen na neugodne vremenske razmere, ampak ponuja tudi vizualno impresiven in estetsko privlačen videz. Ne glede na to, ali nameravate ustvarjati oblačila za prosti čas ali iščete material za urbano modo, je naš spomladanski softshell prava izbira za vsakogar, ki skrbi za kakovost, stil in udobje.

Rate the product:
Rate the product: