Svečan til z biseri smaragdna

Na zalogi več kot 50,0 m
Pri vas doma: v sredo 08.05.
5,90 € / m Z davkom
Končna cena EUR
m
Koda: NS-14108
S klikom na gumb Naročiti vzorec boste v košarico dodali vzorec blaga velikosti 10x10 cm. Cena vzorca: 0,50 €

Barvne različice

Sestava: 100% poliester
Teža: 135 g/m2
Širina blaga: 150 ±5 cm

Naj vas očara sijaj razkošnega tila z biseri, ki ga lahko v naši trgovini kupiti na meter. To bo popolna izbira za vašo večerno obleko. Mehak, lahek, nežen in prijeten na otip. Njegova uporaba je povezana s šivanjem priljubljenih kril TUTU, klasičnih bogatih večplastnih kril in seveda z večernimi oblekami. Oblikovalci ga uporabljajo tudi pri pripravi poročnih dekoracij, baldahinov in okraskov, ki neizogibno sodijo k porokam in podobnim veličastnim dogodkom. Biseri na tilu imajo neenakomerno površino in so nepravilno razporejeni, zato to upoštevajte pri šivanju blaga, da rezultat ne bo nepravilen šiv ali zlomljena igla.

Kako šivati til z biseri: Priporočamo šivanje z ravnim šivom in uporabo univerzalne igle z rahlo okroglo konico velikosti 75 do 90, bolj fin je material, tanjša je konica. Izbirajte iz naše ponudbe igel, prvorazredne kakovosti, znamke Beissel, ki so izdelane po nemški licenci.

Nasvet 1: Til je material, ki zahteva potrpljenje in natančnost. Zato priporočamo, da pri šivanju čipke uporabite trak navadnega pisarniškega papirja, s katerim podložite blago pri šivanju. Zahvaljujoč temu bo lažje povezati skupaj zgornji in spodnji material. Po šivanju preprosto, a previdno odtrgajte papir.

Nasvet 2: Ne pozabite dobro speti obeh delov pred šivanjem. Poenostavili si boste šivanje in se izognili nepotrebnemu ponovnemu šivanju, paranju ali poškodbam blaga. Priporočamo vam uporabo naših ščipalk ali bucik.



Rate the product:
Rate the product: