Svetleče blago za kopalke, fitnes oblačila črna

Na zalogi več kot 50,0 m
Pri vas doma: v petek 03.05.
13,99 € / m Z davkom
Končna cena EUR
m
Koda: NS-14535
S klikom na gumb Naročiti vzorec boste v košarico dodali vzorec blaga velikosti 10x10 cm. Cena vzorca: 0,50 €

Barvne različice

Sestava: 95% poliester, 5% elastan
Teža: 240 g/m2 ± 5 %
Širina blaga: 155 ± 2cm

Svetleče blago za kopalke - svetel odsev za vaše modne projekte

Ponujamo vam naše sijajno blago za kopalke, ki je najboljša izbira za tiste, ki iščejo preprosto eleganco in subtilen sijaj za svoje kopalke in športne kreacije. Ta prefinjen material je idealna rešitev za ustvarjanje edinstvenih kopalk, ki bodo že na prvi pogled navdušile s svojim neponovljivim sijajem in kakovostjo. V prijetni barvi z nezamenljivim značajem je to blago popolno platno za vašo ustvarjalnost in oblikovalsko vizijo.

Zakaj izbrati naše svetleče blago za kopalke?
1. Neustavljiv sijaj: Sijajni zaključek tega blaga vsaki obleki doda ekskluzivnost in prefinjenost ter vas loči od množice, tako na plaži ali bazenu kot v družbi.
2. Odlična elastičnost: Blago se zaradi svoje elastičnosti popolnoma prilagaja obliki telesa in tako zagotavlja udobje in svobodo gibanja med vsako aktivnostjo.
3. Hitro sušeče lastnosti: Naše blago je zasnovano za zelo hitro sušenje, kar je bistvenega pomena za oblačila, namenjena vodnim športom in fitnesu.
4. Trpežnost in dolga življenjska doba: Kljub čudovitemu sijajnemu zaključku je tkanina zasnovana tako, da vzdrži obrabo in dolgo časa ohranja svoje estetske lastnosti.
5. Vsestranska uporaba: Čeprav je blago idealno za kopalke, je zaradi svoje prožnosti in trpežnosti primerno tudi za športna oblačila, plesne kostume, obleke za zabave, krila ali majice in druge ustvarjalne projekte.

Garancija vrhunske kakovosti
Naše svetleče blago za kopalke je zagotovilo kakovosti in elegance. Ponujamo vam material, ki ne ponuja samo neskončnih možnosti za vaše oblikovalske projekte, temveč tudi zagotavlja, da bodo vaša oblačila zaradi svoje vzdržljivosti in prilagodljivosti prestala preizkus časa. Izberite naše svetleče blago za kopalke in uresničite svoje sanje o kopalkah ali fitnesu z materialom, ki združuje udobje, stil in funkcionalnost. Odkrijte novo dimenzijo v ustvarjanju oblačil, kjer vsak kos odraža vašo ljubezen do podrobnosti in kakovosti pri šivanju.







Rate the product:
Rate the product: