Tkanina bombaž premium rjave pike bela

Na zalogi več kot 50,0 m
Pri vas doma: v petek 26.07.
6,80 €
/ m Z davkom
Končna cena EUR
m
Koda: NS-9706

VZOREC:

S klikom na gumb Naročiti vzorec boste v košarico dodali vzorec blaga velikosti 10x10 cm.
Cena vzorca: 0,50 €

Podrobnosti

Sestava: 100% bombaž
Teža: 130 g/m2
Širina blaga: 155 cm
Oeko tex standard 100 class I.

Bombažem premium je naravna bombažna tkanina z atlas vezavo. Narejena je iz bombažnih vlaken, ki se pridobivajo iz plodov rastline bombaž. Je trpežen, zračen in vpojen, neelastičen, lahek material , zelo prijeten za nošenje, hkrati pa je izredno trpežen material z enostavnim vzdrževanjem.

V primerjavi z bombažem economy je ta premium bombaž dodatno zmehčan in gostejše tkan. Bombaž je zelo enostaven za šivanje z domačim šivalnim strojem, tako da z njim lahko delajo tudi začetniki, dovolj je, da z univerzalnimi iglami zašijete ravni šiv in rob obdelate s cik-cak šivom. Iz bombažnega platna so sešiti gospodinjski predmeti (brisače, prti, kuhinjski predpasniki), pa tudi praktični izdelki, kot so posteljnina in blazine. Iz bombaža je izjemno priljubljeno tudi šivanje torb in različnih embalaž. Bombažno platno je pogosto uporabljena tkanina za oblačila, zato jo lahko izberete za ženske in moške srajce, obleke in bluze. Ker gre za naravni material, se med pranjem krči, zato priporočamo predpranje pred šivanjem ali krčenje z likanjem z likalnikom na paro.


KAKO SEŠITI VELIKONOČNI PIŠČANČEK ⎹ @TakoySI

KAKO SEŠITI VELIKONOČNI PIŠČANČEK ⎹ @TakoySI
Pomlad in velikonočni prazniki se bližajo in ti se sprašuješ, kako okrasiti svoj dom? Ponujamo ti preprosta navodila za izdelavo prikupne velikonočne dekoracije.
Rate the product:
Rate the product: