Umetna svila/silky elastična bela

Na zalogi več kot 50,0 m
Pri vas doma: v torek 30.07.
5,99 €
/ m Z davkom
Končna cena EUR
m
Koda: NS-14099

VZOREC:

S klikom na gumb Naročiti vzorec boste v košarico dodali vzorec blaga velikosti 10x10 cm.
Cena vzorca: 0,50 €

Podrobnosti

Sestava: 98 % poliester, 2 % elastan
Teža: 98 g/m2
Širina blaga: 150 cm

Elastična umetna svila - eleganca in udobje v enem.

Predstavljamo vam našo umetno elastično svilo, ki je rezultat dolgotrajne selekcije in testiranja v lastni proizvodnji, da je dovolj prožna in izgleda res popolno. Ta izdelek je idealna izbira za tiste, ki iščejo kakovost, funkcionalnost in estetiko v enem. Tu so glavni razlogi, zakaj bi morali izbrati našo umetno svilo:

Luksuzen videz in občutek
Dodatna mehkoba: Ta umetna svila ponuja izjemno mehkobo, ki je primerljiva z naravno svilo, zagotavlja občutek razkošja in kakovosti.
Lahkotnost in mehkoba: Njegova lahka in padajoča oblika je idealna za elegantne in tekoče silhuete, zaradi česar je odlična izbira za obleke, bluze in druga ženstvena oblačila.
Visoka prožnost in udobje
Elastičnost: Zahvaljujoč dodatni elastičnosti se ta material popolnoma prilagodi vsaki obliki telesa, kar zagotavlja udobje in svobodo gibanja.
Prijetna na dotik: S svojo prijetno teksturo na otip bodo vaša oblačila ne le lepa, ampak tudi izjemno udobna.
Trajnost in vzdržljivost
Odpornost proti gubam: Ta tkanina je zasnovana tako, da je odporna proti mečkanju, hkrati pa ohranja svoj privlačen videz.
Dolgotrajna obstojnost barv: Zahvaljujoč visokokakovostni in kontrolirani proizvodnji naše tkanine ohranijo žive in polne barve tudi po številnih pranjih.

Naša elastična umetna svila ni le lepa in udobna, ampak je tudi rezultat naše strasti do inovacij in kakovosti. Idealna je za tiste, ki iščejo alternativo naravni svili brez kompromisov pri kakovosti in slogu. Z našim izdelkom dobite ekskluzivnost, ki je idealna za posebne priložnosti ali vsakodnevno nošenje. Odkrijte svet fleksibilnosti, udobja in elegance z našo umetno svilo.

Rate the product:
Rate the product: