Umetno krzno AVA svetlo siva

Na zalogi 3,4 m
Pri vas doma: v ponedeljek 06.05.
16,90 € / m Z davkom
Končna cena EUR
m
Koda: NS-14239
S klikom na gumb Naročiti vzorec boste v košarico dodali vzorec blaga velikosti 10x10 cm. Cena vzorca: 0,50 €

Barvne različice

Sestava: 100% poliester
Teža: 645 g/m2
Širina blaga: 160 cm ± 2cm

Umetno krzno AVA – razkošje in udobje za vaše projekte

Predstavljamo vam umetno krzno AVA, ekskluzivno blago, ki združuje eleganco in funkcionalnost ter vašim projektom doda pridih razkošja. S 645 g/m2 in širino 160 cm je to krzno s kratkimi lasmi iz 100 % poliestra idealno za ustvarjanje izjemnih krznenih plaščev, elegantnih dodatkov za ovratnike in dodatkov za otroške vozičke, vključno z mufi, zimskimi vrečamo in obrobami za otroške vozičke.

Zakaj izbrati umetno krzno AVA?
1. Ekskluzivna kakovost: Naše umetno krzno AVA je izdelano iz visokokakovostnega 100% poliestra, ki zagotavlja izjemno mehkobo in vzdržljivost, ki presega pričakovanja na področju umetnega krzna.
2. Razkošen videz s kratkimi lasmi: Kratki lasi tega krzna dajejo materialu mehak in prijeten videz, zaradi česar je popoln za luksuzna oblačila in dodatke.
3. Idealno za široko paleto uporab: Ne glede na to, ali nameravate ustvariti krzneni plašč, elegantne dodatke ali dodatke za otroški voziček, je umetno krzno AVA vsestransko in primerno za različne vrste projektov.
4. Enostavno vzdrževanje: Zahvaljujoč poliestrski sestavi je to krzno enostavno za vzdrževanje, se prav nič ne mečka in zagotavlja dolgotrajno funkcionalnost vaših kreacij.
5. Zadostna širina 160 cm: Zahvaljujoč tej širini blaga je mogoče iz njega izdelati izdatne kose brez povezovanja, kar poenostavi delo in poveča estetsko vrednost končnih izdelkov.

Garancija vrhunske kakovosti
Umetno krzno AVA je odlična izbira za tiste, ki iščejo kombinacijo udobja, razkošja in praktičnosti. Ponujamo vam material, ki kakovostno in estetsko vedno presega pričakovanja. Izberite naše umetno krzno in odkrijte, kako lahko obogati vašo garderobo ali dom z edinstvenim in elegantnim elementom, ki je hkrati etičen in vzdržljiv.

Investirajte v svoje ustvarjalne projekte z umetnim krznom AVA in doživite novo dimenzijo razkošja in udobja, ki bo vaše kreacije ločila od drugih in jim zagotovila izjemen položaj na trgu. Doživite veselje do šivanja z nami.

Rate the product:
Rate the product: