Vezen til Carmen črna - azurne rože

Na zalogi več kot 50,0 m
Pri vas doma: v ponedeljek 29.07.
12,99 €
/ m Z davkom
Končna cena EUR
m
Koda: NS-14059

VZOREC:

S klikom na gumb Naročiti vzorec boste v košarico dodali vzorec blaga velikosti 10x10 cm.
Cena vzorca: 0,50 €

Podrobnosti

Sestava: 100% poliester
Teža: 135 g/m2
Širina blaga: 135 ±5 cm

Vezen til - ekskluzivno blago z originalnim vezenjem

Potopite se v svet elegance z našim vezenim tilom, ki predstavlja vrhunec razkošja in izvirnosti. Ta til iz 100 % poliestra s težo 135 g/m2 in širino 130 cm je mojstrovina tekstilne umetnosti. S svojimi bogato izvezenimi detajli boste vsakemu oblačilu ali dekoraciji dodali edinstvenost. Idealen za poročne obleke, večerne obleke ali krila, ta til je popolna izbira za tiste, ki iščejo nezgrešljivo kakovost in stil.

Zakaj izbrati vezeni til:
1. Ekskluzivnost oblikovanja: Blago ponuja edinstvene vezene motive, ki vsakemu oblačilu ali dekoraciji dodajo razkošen in izviren videz.
2. Vsestranskost uporabe: Idealen za ustvarjanje poročnih oblek, plesnih oblek, kril iz tila, kot tudi dodatkov in notranjih dekoracij, zagotavlja široko paleto uporabe.
3. Visokokakovosten material: 100 % poliestrski material zagotavlja dolgotrajno vzdržljivost in enostavno vzdrževanje v primerjavi z naravnimi vlakni.

Garancija kakovosti
Investirajte v vezeni til in sešijte izdelke, ki jih ni mogoče kupiti v trgovini. Doživite pravi užitek šivanja s tkaninami Takoy.Rate the product:
Rate the product: