Viskozna tkanina 150cm mini cvetje pastel pink

Na zalogi 29,3 m
Pri vas doma: v sredo 17.07.
13,99 €
/ m Z davkom
Končna cena EUR
m
Koda: NS-14859

VZOREC:

S klikom na gumb Naročiti vzorec boste v košarico dodali vzorec blaga velikosti 10x10 cm.
Cena vzorca: 0,50 €

Podrobnosti

Sestava: 100% viskoza
Teža: 145 g/m2
Širina blaga: 150±5 cm

Viskozna tkanina z izvirnim dizajnom  mehkoba in zračnost za vaše poletne kreacije

Odkrijte viskozno tkanino iz naše proizvodnje, ki je zaradi lahkosti in zračnosti idealen material za ustvarjanje poletnih oblačil. Ta viskozna tkanina, oblikovana in potiskana v naši tovarni, ponuja popolno kombinacijo udobja, stila in funkcionalnosti, zaradi česar je odlična izbira za srajce, poletne obleke, bluze, krila in številna druga oblačila.

Zakaj izbrati našo viskozno tkanino?
Odlična zračnost in lahkotnost: idealna izbira za toplejše mesece, vašim oblačilom zagotavlja potrebno udobje in svežino.
Mehko na dotik: naše viskozna tkanina je izjemno mehka in ima lep padec, kar zagotavlja udobno celodnevno nošenje.
Visokokakovosten tisk: zahvaljujoč lastnemu tisku v naši proizvodnji nudimo unikatne dizajne po meri, ki bodo poživili vsako garderobo.
Vsestranska uporaba: naša viskozna tkanina je primerna za oblačila za vsakodnevno nošenje in za oblačila za posebne priložnosti.
Trajnostna izbira: viskoza kot material, pridobljen iz naravnih virov, predstavlja bolj trajnostno modno alternativo poliestrskim tkaninam.

Namig za idealno obdelavo: priporočamo, da pred šivanjem blago prelikate s parnim likalnikom ali operete. Tako bodo vaša oblačila ohranila velikost in obliko tudi po številnih pranjih.

Garancija vrhunske kakovosti iz vaše e-trgovine
Naša viskozna tkanina je več kot le blago  je obljuba kakovosti, udobja in stila za vaše šiviljske projekte. Izbirajte med našo edinstveno ponudbo in izkusite drugačnost, ki jo prinaša tkanina z izvirnim dizajnom in odličnimi nosljivimi lastnostmi.

Začnite svoje poletne ustvarjalne projekte z viskozno tkanino iz naše spletne trgovine in ustvarite udobna in elegantna oblačila, ki jih boste z veseljem šivali in nosili.

Rate the product:
Rate the product: