Zadrga Sarah brizgana deljiva 5mm - gorčična 60 cm

Na zalogi več kot 50,0 ks
Pri vas doma: v petek 26.07.
2,40 €
/ ks Z davkom
Končna cena EUR
ks
Koda: NS-9928


Barvne različice

Podrobnosti

Dolžina: 60 cm, Širina: 5 mm

Deljiva brizgana zadrga - funkcionalen in stilski element za vaša oblačila.

Naše brizgane deljive zadrge predstavljajo kombinacijo funkcionalnosti in stila za vaša oblačila. Te zadrge so na voljo v različnih dolžinah in barvah in se pogosto uporabljajo na jaknah, plaščih, puloverjih in drugih vrstah oblačil. Deljiva pomeni, da se obe strani po odpiranju zadrge ločita ena od druge.

Glavne značilnosti:

Variabilnost dolžin: Naše zadrge so na voljo v različnih dolžinah, kar pomeni, da boste našli pravo rešitev za vaš specifični projekt ali popravilo.
Zanesljiv mehanizem: Brizgane deljive zadrge so zasnovane tako, da so zanesljive in vzdržljive, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo vaših oblačil.
Različne barve: Naša ponudba obsega širok izbor barv, tako da lahko izberete tisto, ki najbolj ustreza vašemu stilu in dizajnu.
Z našimi brizganimi deljivimi zadrgami lahko svojim jaknam, plaščem in drugim vrstam oblačil dodate praktičen element ter tako zagotovite udobje in stil. Ne glede na to, ali načrtujete nov projekt ali popravljate obstoječe oblačilo, so naše zadrge tu, da vam pomagajo doseči popoln rezultat.

Naš cilj je ponuditi vam tekstilne rešitve, ki vam omogočajo, da izrazite svoj stil in potrebe. Naročite naše brizgane deljive zadrge še danes in poudarite svojo obleko na zanesljiv in stilski način.


ZADRGE

ZADRGE
Navdih najdete v videu.
Rate the product:
Rate the product: