Zadrga spiralna na meter #3 mm fuksija brez ključka

Na zalogi 0,1 m
Pri vas doma: v petek 28.06.
0,50 €
/ m Z davkom
Končna cena EUR
m
Koda: NS-4812


Barvne različice

Podrobnosti

Širina: 3 mm

Spiralna zadrga na meter  popoln dodatek za vaše šivane izdelke.
Iščete kvalitetno in univerzalno zadrgo na meter za vaša šivane izdelke? Naša spiralna zadrga je točno to, kar potrebujete. S to vrhunsko zadrgo na meter imate možnost prilagajanja dolžine točno glede na vaše projekte in zamisli.

Glavne značilnosti:

Kakovostna spiralna zadrga: naša zadrga na meter je narejena s poudarkom na kakovosti, ki zagotavlja zanesljivost in vzdržljivost.
Dolžina zadrge po meri: z zadrgo na meter dobite zadrgo, ki je odrezana točno po meri za vaša oblačila, torbe, blazine in druge tekstilne projekte.
Na voljo so različne barve: izbirate lahko med široko paleto barv, tako da lahko zadrgo preprosto prilagodite svojemu projektu.
Enostavna namestitev: naša spiralna zadrga je zasnovana tako, da jo je enostavna za šivanje, kar pomeni, da lahko hitro in enostavno dokončate svoje kreacije.

Zadrge na meter se prodajajo brez ključka, kupiti ga je treba posebej.

Z našo zadrgo dobite popoln nadzor nad svojimi šivalnimi projekti. Ne glede na to, ali ste profesionalni oblikovalec ali se s šivanjem ukvarjate ljubiteljsko, vam bo naša zadrga omogočila doseganje popolnega rezultata.

Naročite še danes in začnite uresničevati svoje zamisli. Z našo spiralno zadrgo boste imeli neskončne možnosti za svoje tekstilne kreacije. Poiščite navdih in ustvarjajte samozavestno!

Rate the product:
Rate the product: