Zaponka za kopalke/metuljčke 18mm srebrna

Na zalogi več kot 50,0 ks
Pri vas doma: v ponedeljek 06.05.
1,50 € / ks Z davkom
Končna cena EUR
ks
Koda: NS-13929

Barvne različice

Notranja zanka: 18 mm
Dimenzije zaprte zaponke: 20 x 23 mm

Kovinsko zapenjanje za kopalke in metuljčke - eleganca, ki zdrži

Ustvarite popoln videz na plaži ali dodatek za posebne priložnosti z našo visokokakovostno kovinsko zaponko. Naše vzdržljivo zapiralo za kopalke je zasnovano tako, da prenese ne le slano in klorirano vodo, ampak tudi zagotavlja eleganten videz, ko ga uporaimo za zapenjanje metuljčka.

Glavne značilnosti izdelka:

Vzdržljiva konstrukcija: Ta zaponka je izdelana iz trdne kovine in je odporna proti koroziji in obrabi, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo.
Univerzalna uporaba: Ne glede na to, ali iščete popolno zaponko za vaše kopalke ali eleganten metuljček, naše kovinske zaponke zagotavljajo zanesljivo in estetsko rešitev.
Eleganten dizajn: Njegova preprosta, a elegantna oblika zagotavlja, da bodo vaša oblačila videti brezhibna, brez motečih elementov.
Enostavna namestitev: Zahvaljujoč dobro premišljeni zasnovi je naš pritrdilni element enostavno pritrditi na različne vrste tkanin, kar omogoča hitro in priročno namestitev.
Spremenljivost velikosti: Uni najpogosteje uporabljena velikost, ki ustreza vašim posebnim potrebam in zahtevam oblikovanja.
Naše kovinske zaponke so idealne za ljubitelje DIY, profesionalne oblikovalce, pa tudi za proizvajalce kopalk in dodatkov. Opremite se s temi nepogrešljivimi kosi galanterije in poskrbite, da bodo vaše kreacije ne le lepe, temveč tudi praktične.

Dodajte izdelek v nakupovalno košarico še danes in poskrbite, da bodo vaši modni kosi dobro izgledali in hkrati dobro držali.

Rate the product:
Rate the product: