Nepremočljiv poliester bordo

Na zalogi več kot 50,0 m
Pri vas doma: v ponedeljek 29.07.
11,90 €
/ m Z davkom
Končna cena EUR
m
Koda: NS-2115

2. RAZRED::

Kupite izdelek iz kategorije 2. razred. To je tkanina z manjšo, večinoma tiskarsko napako, ki je sicer primerna za šivanje.
Cena za 2. razred od 5,95 €

VZOREC:

S klikom na gumb Naročiti vzorec boste v košarico dodali vzorec blaga velikosti 10x10 cm.
Cena vzorca: 0,50 €

Podrobnosti

Sestava: 100 % poliester
Teža: 200 g/m2 ± 5 %
Širina blaga: 160 cm ± 2cm
Vodni stolpec: 1000 mm
Certifikat: OEKO TEX standard 100

Blago dolžine od 5 metrov pošiljamo v roli, da se med transportom ne poškoduje. V primeru individualne ocene naročila si pridržujemo pravico do spremembe pakiranja.

Delno nepremočljiva tkanina iz poliestra, imenovana tudi blago za vozičke,  je na eni strani impregnirana s PU (poliuretanom), tako da ima vodoodporne lastnosti. Poliester ima zelo visoko odpornost na obrabo in raztezanje, se pogosto uporablja v tekstilni in pohištveni industriji, turizmu in oglaševanju. 
Ta tkanina je najbolj razširjena tkanina za otroške vozičke in dodatke za voziček.

Opozorilo: Razmislite o izbiri barve za zunanjost, če nameravate imeti tkanino stalno na neposredni sončni svetlobi in dežju, tkanina naravno zbledi, temnejša ko je barva, bolj zbledi. To se ne šteje za tovarniško napako. 

Nepremočljiva poliestrska tkanina je primerna za:

-vreče za sedenje,

-nepremočljive nahrbtnike, torbe, nepremočljive nakupovalne torbe

-vodotesne embalaža različnih vrst,

-sedeže za vrtno pohištvo, zunanje stole, blazine za zunanje sedeže

- zavese za paviljone

-vzmetnice in blazine za paletno sedenje

-postelje za živali,

-nepremočljive dele vozičkov, nepremočljive podloge za vozičke, nepremočljive torbe za vozičke, nepremočljive rokavice za vozičke, nepremočljive vložke za jopice za nošenje dojenčkov, nepremočljive nosilke za dojenčke, nepremočljive zavese za otroške vozičke, nepremočljive strehe za vozičke, nepremočljive prevleke za otroške vozičke, nepremočljive zaščite za varnostne pasove v avtu ali otroškem vozičku.

-nepremočljive vzmetnice

-različne nepremočljive blazinice

Primerjava poliestra in najlona: 

Vodoodporen poliester je mehkejša tkanina od vodoodpornega najlona in se ​​z njim odlično dela - najlon se v primerjavi z njim zdi trši, zato če želite npr. mehkejše blazine za sedenje na vrtu ali nepremočljivo podlogo za dojenčka, potem je to blago idealno.
Blago ne prenese močne nevihte ali dežja, zato, če boste takšne blazine pustili zunaj v neurju, bodo premočile. Sicer pa se blago izredno hitro suši, zato priporočamo, da jih po dežju vseeno pustite zunaj, da se dobro posušijo.

 

Varnostni certifikat:

Tkanina iz poliestra je certificirana za:

Varnost - tkanina ne vsebuje škodljivih elementov ali težkih kovin. Vsi testi, ki jih je opravil Textile Research Institute, so potrdili, da je tkanina v mejah normale:

PN-EN 71-3: 1998 o varnosti igrač in vseh izdelkov za otroke. Določanje vsebnosti težkih kovin. Metoda, opisana v standardu PN-EN 71-3: 1998, temelji na ekstrakciji v pogojih, ki simulirajo učinke želodčne kisline na testirani material po določenem času po zaužitju.

Posodobljeni standard PN-EN 71-3: 2013-07E pt. »»Varnost igrač – 3. del: Migracija določenih elementov««, ki je del raziskovalne podlage izdanih certifikatov s številkami: TM 62000151 001-002 TM 62000318 001

Tkanina iz poliestra je primerna za naslednje vrste oblazinjenja:

- sublimacija
- topilo
- ekotopilo
- direktni tisk
- digitalni tisk
- sitotisk

Ne pozabite preveriti kategorije poliestrke niti.KAKO SEŠITI VREČKO ZA MALICO

KAKO SEŠITI VREČKO ZA MALICO
Navdih za šivanje najdete v videoposnetku.
Rate the product:
Rate the product: