Panel s krojem S poliestrski jersey komplet kapa in šal cevka bager modra

Na zalogi 28,0 ks
Pri vas doma: v ponedeljek 06.05.
7,99 € / ks Z davkom
Končna cena EUR
ks
Koda: NS-15269

Ta vzorec na drugih vrstah tkanin:

Sestava: 95% poliester, 5% elastan
Teža: 190 g/m2
Dimenzije panela: 53x118cm ± 2cm
Primerno za obseg glave 48-50 cm.
Šal cevka je enak za vse velikosti.
Obseg cevkastega šala je približno 50 cm.

Hrbtna stran blaga je bela.
Blago ima certifikat OEKO-TEX Standard 100.
Hrbtna stran blaga je bela.
Blago ima certifikat OEKO-TEX Standard 100.

Odkrijte edinstven in inovativen izdelek za vse šiviljske in modne navdušence - Panel komplet kapa in šal cevka. Ta poseben panel vključuje vnaprej natisnjen kroj za dvostransko kapo in dvostranski cevkasti šal. Ta panel prinaša revolucionaren pristop k ustvarjanju oblačil, ki vam bo prihranil čas in energijo. Razvit iz visokokakovostnega poliestrskega jersey-ja, je zasnovan tako, da zagotavlja maksimalno udobje in vzdržljivost.

Prednosti izdelka:
1. Enostavna uporaba: Na našem panelu iz blaga je že natisnjen kroj za panel in šal cevko, tako da ju morate le izrezati in zašiti. Pozabite na zapleteno prerisovanje kroja - z našim panelom lahko pridete neposredno do obrtniškega dela projekta.
2. Funkcionalen material: Naš poseben jersey je zasnovan tako, da ne zadržuje vlage, temveč jo aktivno odvaja. Zaradi tega je ta komplet idealen za športne aktivnosti in vsakodnevno nošenje, saj zagotavlja, da ostanete suhi in v udobju ne glede na vaše avanture.
3. Ekskluzivno avtorsko oblikovanje: Ponujamo vam nekaj, česar ne najdete nikjer drugje. Naš unikaten avtorski dizajn in kroj zagotavljata, da bodo kreacije ne le funkcionalne, temveč tudi stilske in izvirne. Zagotovite si kos oblačila, ki je resnično unikatno.
4. Okolju prijaznos: Z izbiro našega panela se odločite za bolj trajnostno modo. Minimizirate odpad blaga in podpirate lokalno proizvodnjo ter tako prispevate k zaščiti našega planeta.

Zakaj izbrati naš Panel komplet kapa in šal cevka?
Naš izdelek, zasnovan in izdelan v podjetju Takoy, je idealen za vse, ki iščejo kombinacijo udobja, stila in trajnosti. Ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen šivalni navdušenec, vam bo naš panel omogočil hitro in enostavno ustvarjanje visokokakovostnih oblačil, ki niso le lepa, ampak tudi praktična. Prihranite čas, uživajte v svojem hobiju in bodite v stilu z našim edinstvenim vnaprej natisnjenim panelom za kapo in šal cevko.

Ne zamudite priložnosti, da ustvarite nekaj res posebnega. Naročite svoj panel še danes in začnite ustvarjati z veseljem in zavedanjem, da ustvarjate nekaj edinstvenega in trajnostnega.

Rate the product:
Rate the product: