Polomatný satén elastický farebné kvety na tmavomodrej

Na zalogi 18,8 m
Pri vas doma: v torek 07.05.
9,99 € / m Z davkom
Končna cena EUR
m
Koda: NS-15236
S klikom na gumb Naročiti vzorec boste v košarico dodali vzorec blaga velikosti 10x10 cm. Cena vzorca: 0,50 €
Sestava: 98 % poliester, 2 % elastan
Teža: 96 g/m2
Širina blaga: 150 cm

Polmat elastični dizajnerski saten – sinonim za eleganco in udobje


Odkrijte neskončno eleganco in udobje z našim polmatnim elastičnim satenom, tkanino, ki je odlična izbira za tiste, ki iščejo kombinacijo razkošja, prilagodljivosti in vzdržljivosti v enem. Ta saten, skrbno izbran in testiran, izpolnjuje najvišje standarde kakovosti in ponuja edinstvene lastnosti, ki poudarjajo lepoto vsakega oblačila.


Zakaj izbrati naš polmatni elastični dizajnerski saten?
1. Popolna kakovost: Zagotovite dolgotrajno lepoto in vzdržljivost oblačil s tem satenom, ki je bil razvit s poudarkom na trdnosti in vzdržljivosti, zaradi česar je idealen material za dolgotrajno uporabo.
2. Satenasta svila na dotik: Privoščite si razkošen občutek satenaste svile na koži z našo tkanino, ki poskrbi, da je vsako oblačilo ne le vizualno privlačno, temveč tudi izjemno udobno za nošenje.
3. Elastičnost za popolno prileganje: Dovolite si svobodo gibanja brez omejitev zahvaljujoč elastičnosti naše tkanine, ki se lahko prilagodi vsaki obliki telesa, hkrati pa ohranja brezhibno krojenje.
4. Lahkotnost in udobje: Uživajte v celodnevnem udobju s tem materialom, ki združuje lahkotnost in zračnost ter zagotavlja, da se boste počutili sveže in udobno v kateri koli obleki.
5. Idealno za družabne dogodke: Ustvarite glamurozne obleke, bluze, krila, poročne in večerne obleke, ki bodo na vsakem dogodku zasijale s svojo edinstvenostjo in eleganco ter pritegnile pozornost vseh prisotnih.
6. Edinstven dizajn: Prejmete izdelek z originalno grafiko, ustvarjeno in natisnjeno v podjetju Takoy, ki je ni mogoče kupiti drugje.

Garancija vrhunske kakovosti
Z našim polmatnim elastičnim satenom se lahko zanesete na material, ki ne izpolnjuje le estetskih zahtev, ampak je tudi sinonim za dolgotrajno vzdržljivost in funkcionalnost. Zagotavljamo vam, da bo ta saten presegel vsa pričakovanja in postal stalnica garderobe.

Izberite naš polmat elastični saten in spremenite svoje projekte v dela, polna elegance in udobja. Ta material je idealen za vsakogar, ki ceni visoko kakovost, vsestranskost in neprimerljiv slog.

Rate the product:
Rate the product: