Prozorni šifon pisani cvetovi temno modra

Na zalogi 18,7 m
Pri vas doma: v sredo 08.05.
6,99 € / m Z davkom
Končna cena EUR
m
Koda: NS-15226
S klikom na gumb Naročiti vzorec boste v košarico dodali vzorec blaga velikosti 10x10 cm. Cena vzorca: 0,50 €
Sestava: 100% poliester
Teža: 33 g/m2
Širina blaga: 150 cm

Prozoren šifon z izvirnim tiskom - ekskluzivnost za vaše čudovite projekte

Odkrijte čarobnost našega prosojnega šifona z avtorskim potiskom, ki v vsak šiviljski projekt vnese nezgrešljivo izvirnost. Ta unikaten material, ustvarjen v lastni proizvodnji s posebnim poudarkom na detajlih, je idealen za šale, kot dodatek za bluze, poročne obleke in številne druge ne le svečane kose. Tu so razlogi, zakaj bi moral biti prozoren šifon z dizajnerskim potiskom vaša prva izbira:

Edinstven dizajn
Avtorski potisk: Vsak kos našega blaga je obogaten z unikatno avtorsko grafiko, ki zagotavlja, da bo vaše oblačilo ali projekt naravnost izjemen.
Ekskluzivnost: Z našim šifonom dobite blago, ki ga ne boste našli v nobeni drugi kolekciji ali trgovini, kar daje vašemu projektu poseben značaj.
Luksuzna kakovost in udobje
Mehkoba in lahkotnost: Naš šifon je izredno mehak in lahek, kar zagotavlja, da je vsako oblačilo ne samo lepo, ampak tudi udobno za nošenje.
Neelastičen, a udoben: Čeprav je ta material neelastičen, njegova zračna struktura nudi odlično udobje in zračnost.
Vsestranskost uporabe
Idealen za široko paleto projektov: ne glede na to, ali iščete blago za šal, elegantno bluzo, poročno obleko ali katero koli svečano obleko, naš dizajnersko potiskan šifon ponuja neskončne možnosti za ustvarjalnost.
Dopolnilna tkanina: zaradi svoje prosojnosti in edinstvenega dizajna je ta šifon idealna izbira za dodajanje globine, teksture in vizualnega učinka različnim projektom.
Enostavnost vzdrževanja in vzdržljivost
Odporen na gubanje: ta material je zasnovan tako, da je odporen na gubanje, kar olajša vzdrževanje in ohranja oblačilo v popolnem stanju.
Dolgotrajna barva: Zahvaljujoč visokokakovostnemu tisku v naši proizvodnji naše tkanine dolgo časa ohranijo žive barve in ostre detajle tudi po številnih pranjih.
Naš značilni potiskani prosojni šifon je več kot le blago; je pričevanje strasti do kakovosti, izvirnosti in lepote. S tem materialom ne dobite le osnove za svoje šivalne projekte, temveč tudi nezamenljiv umetniški izraz, ki oživi vsak izdelek. Izberite naš šifon in pustite svoji ustvarjalnosti, da zasije s tkaninami, ki so tako edinstvene in posebne kot vaše ideje.

Kako šivati šifon:
Uporabite zelo tanko specifično iglo za fine tkanine (v angleščini "fine" ali "microtex") debeline 60 ali 70. Te igle imajo tanko konico, ki omogoča natančno prodiranje skozi fine tkanine, ne da bi jih poškodovali ali pustili vidne luknje.
Uporaba prave igle bo zagotovila, da bo šivanje gladko in brez težav, preprečila bo poškodbe blaga in zagotovilo profesionalen videz končanega projekta. Pri šivanju šifona je pomembno tudi, da prilagodite nastavitve šivalnega stroja, kot je zmanjšanje napetosti sukanca in uporaba ustreznejših vrst šivov, da zagotovite najvišjo kakovost šiva. Če stroj še vedno ne veže šiva, si lahko pomagate s trakom papirja, ki ga položite pod blago, ki ga šivate.

Rate the product:
Rate the product: